Lifestyle

Βάσω Βιλέγκας: Η μελαχρινή καλλονή που σαγηνεύει

Βάσω Βιλέγκας: Η μελαχρινή καλλονή που σαγηνεύει
Βάσω Βιλέγκας: Το 2011 κατάφερε να είναι μια από τις 12 φιναλίστ, στον διαγωνισμό των ελληνικών «Playmate».

Η Βάσω Βιλέγκας έγινε γνωστή στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι με τα μοντέλα, το Next Top Model, και αγαπήθηκε αμέσως για την εξωτική ομορφιά και την πληθωρική της παρουσία.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Βιλέγκας από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σύντομα διακρίθηκε με τον τίτλο «Miss Europe Face» στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Τουρισμός».

Το 2011 κατάφερε να είναι μια από τις δώδεκα φιναλίστ, στον διαγωνισμό των ελληνικών «Playmate» και το υπέροχο κορμί της δεν πέρασε απαρατήρητο. Και μπορεί να είμαστε μέσα στον χειμώνα και να μην πηγαίνουμε στις παραλίες αλλά οι φωτογραφίες της με μαγιό αξίζουν πολύ.

Πρόκειται για μια κοπέλα με εξωτική ομορφιά η οποία δεν είχε την τύχη να πετύχει από την εκπομπή μόδας στον ΑΝΤ1 αλλά έχει καταφέρει να κλείσει δουλειές που θέλει και δεν διστάζει να ρισκάρει.

Μάλιστα, η σχέση της- πριν από χρόνια- με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντζογλου την ενόχλησε που πήρε τα φώτα της δημοσιότητας και προσπάθησε να απέχει από δημόσιες εμφανίσεις δίνοντας έμφαση μόνο στη δουλειά της. Η προετοιμασία για τα καλλιστεία εκείνη την περίοδο εξάλλου, ήταν πολύ σκληρή και με θυσίες.

Μακριά από τις φίλες της έκανε γυμναστική, ακολουθώντας το πρόγραμμα που έχουν όλες οι διαγωνιζόμενες και όσο περνούσε ο καιρός ήταν όλο και πιο αγχωμένη για το αποτέλεσμα. Μπορεί να γεννήθηκε στη Βενεζουέλα αλλά έχει συνηθίσει την ελληνική πραγματικότητα και την κουλτούρα της καθώς και τον ανταγωνισμό στον χώρο του μόντελινγκ.

Έχει πολλά εξωτερικά χαρακτηριστικά που παρατηρεί εύκολα κανείς και ένα από αυτά είναι το πρόσωπο της που έχει έντονα στοιχεία από Ασία αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της. Όνειρό της είναι να δουλέψει τόσο στο Μιλάνο όσο και στο Λονδίνο ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως έχει σπουδάσει παράλληλα και κομμωτική αν και υπάρχει στην άκρη του μυαλού της να κάνει μια επιχείρηση στο μέλλον.

Επίσης, χωρίς αυτήν, το βίντεο κλιπ των Mente Fuerte, Hawk και Baghdad δεν θα είχε την ίδια απήχηση. Το «Caliente» είναι ένα κομμάτι της trap το οποίο μας συνόδευσε τους περασμένους μήνες, με τη Βάσω Βιλέγκας να χορεύει στους ρυθμούς του beat προκαλώντας τον θαυμασμό στο ανδρικό κοινό και όχι μόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments