Lifestyle

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Το Καλό Μεσημεράκι απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Το Καλό Μεσημεράκι απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Η τρελοπαρέα από το Καλό Μεσημεράκι θα βρεθεί λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου «στο μάτι» του Τάσου Τρύφωνος.

Την καλύτερη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης υποδέχεται σήμερα το βράδυ λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ο Τάσος Τρύφωνος, σε έναν Αδύναμο Κρίκο που θα γράψει την δική του ιστορία. Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν τους συντελεστές από το «Καλό Μεσημεράκι» να απαντάνε στις ερωτήσεις αλλά και τα σχόλια του παρουσιαστή.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 21.00, «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» υποδέχεται το «Καλό Μεσημεράκι». Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, οκτώ πρόσωπα από την αγαπημένη καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, παίρνουν θέση απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος και το παιχνίδι ξεκινά. Ρολόι!

Ο ανεπανάληπτος Νίκος Μουτσινάς, η μία και μοναδική Βάνια, ο Πέτρος, ο Ανδρέας, ο Κωνσταντίνος και ο Σταύρος από τους Alcatrash, η Κατερίνα και ο Fipster από την ομάδα της εκπομπής παίζουν για καλό σκοπό και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις ερωτήσεις, την πίεση του χρόνου και τα καυστικά σχόλια του παρουσιαστή.

Ποιος θα είναι ο άτυχος και σε ποιον θα πέσει το φλουρί; Ποιος θα είναι ο τελευταίος «Πιο Αδύναμος Κρίκος» του 2020;

Δείτε το τρέιλερ

Πως θα αντιδράσει η Βάνια στα σχόλια του Τάσου Τρύφωνος;

Συνήθως στα τηλεπαιχνίδια για καλό σκοπό, όταν δηλαδή πρωταγωνιστούν άνθρωποι της τηλεόρασης, τελευταίος μένει αυτός που είναι το πιο μεγάλο όνομα. Μπορεί να είναι και τυχαίο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε σήμερα αν η Βάνια θα καταφέρει να πάρει αυτή το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί δεν θα εμφανιστεί σαν Ματίνα Νικολάου, αλλά σαν τηλεπερσόνα. Άραγε θα δίνει απαντήσεις με βάση τις γνώσεις της Βάνιας;

Ακόμα και να μην καταφέρει να φτάσει τελικό, η αγαπημένη Βάνια θα χαρίσει σίγουρα άπλετο γέλιο, καθώς θα πρέπει να απαντάει στα δηκτικά σχόλια του Τάσου Τρύφωνος. Αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά, σίγουρα η ατάκα θα πάει σύννεφο.

Έτσι μπορεί να μην κάνουμε ρεβεγιόν όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, αλλά θα έχουμε μία καλή παρέα που θα χαρίσει άφθονο γέλιο για να μας βοηθήσει να δούμε χαρούμενα το 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments