Lifestyle

Σταμάτης Γονίδης: Με νέο τραγούδι αποχαιρετά το 2020

Σταμάτης Γονίδης: Με νέο τραγούδι αποχαιρετά το 2020
Σταμάτης Γονίδης: Το νέο του τραγούδι αναμένεται να προκαλέσει πάταγο στο YouTube.

Ο Σταμάτης Γονίδης κάθεται στο πιάνο και ερμηνεύει το «Δεν σε θέλω». Ένα νέο τραγούδι, που ο ερμηνευτής υπογράφει τους στίχους ενώ η μουσική είναι του Κωνσταντίνου Παντζή. Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα που ακούσαμε πρώτη φορά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, στο εορταστικό επεισόδιο την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Η σκηνοθεσία του videoclip έγινε από την PickCodes Productions, ενώ το σκηνικό και η ατμόσφαιρα που επικρατεί δένει απόλυτα με τα συναισθήματα που θέλει να περάσει το συγκεκριμένο τραγούδι. Ουσιαστικά, λίγο πριν την εκπνοή του 2020, ο Σταμάτης Γονίδης μπαίνει δυναμικά στο 2021, κάνοντας ένα δώρο καρδιάς σε όλους όσοι τον αγαπούν.

Πριν από λίγο καιρό ο λαϊκός τραγουδιστής έγινε για τρίτη φορά πατέρας

«Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι νέος. Σαν να ξαναγίνομαι παιδί. Ήμουν παρών στον τοκετό. Όχι μέσα, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά και να περιμένω απ’ έξω. Μπορούσα να μπω μέσα, δεν έχω πρόβλημα, αλλά ήθελα να το ζήσω όπως γίνεται πάντα. Να περιμένει ο πατέρας το παιδί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Εύχομαι να είναι γούρικο και να εξαφανίσει τον κορονοϊό αυτή η γέννηση»

Παράλληλα, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε πως «το πιο παράξενο είναι πως αυτό το παιδί και πιάστηκε μέσα σε καραντίνα και γεννήθηκε μέσα σε καραντίνα». «Εύχομαι να είναι γούρικο και να εξαφανίσει τον κορονοϊό αυτή η γέννηση» τόνισε, σε άλλο σημείο, ο τραγουδιστής προδίδοντας πως υπάρχει ήδη γραμμένο τραγούδι για την νεογέννητη κορούλα του.

Ο Σταμάτης Γονίδης ακούστηκε ενθουσιασμένος με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς του και φαίνεται έτοιμος να «κάνει θυσίες» προκειμένου να ζήσει πολλές χαρούμενες στιγμές με την κόρη του. Η σύζυγος του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Κατερίνα Κουργιουξίδου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, και όπως είπε ο ίδιος για την κόρη του: «Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη έχει της μητέρας της» και συμπλήρωσε:

«Κόβω και το τσιγάρο μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι. Επειδή γεννήθηκε τώρα που είμαι 63 χρόνων θα προσπαθήσω να κάνω τη ζωή μου λίγο πιο υγιεινή, να προσέχω, να το χαρώ, να μη φύγω και είναι μικρό ακόμα». Ο Σταμάτης Γονίδης αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού πως ένα από τα ονόματα που θα δώσει στη πριγκίπισσά του θα είναι «Μαρία» καθώς γεννήθηκε την ημέρα της Παναγίας. Ο τραγουδιστής έχει και άλλα δύο παιδιά τη Στεφανία και την Ασημίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments