Video

Αποχώρηση Survivor: Έφυγε ο Μιχάλης Αρναούτης

Αποχώρηση Survivor: Έφυγε ο Μιχάλης Αρναούτης
Αποχώρηση Survivor: Η πρώτη αποχώρηση μετά από ψηφοφορία του κοινού έλαβε χώρα χθες. Τι δήλωσε ο παίκτης.

Πρώτη αποχώρηση από το Survivor ο Μιχάλης Αρναούτης. Ο πυγμάχος που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ήταν ο πρώτος που αποχώρησε μετά από την ψήφο του κοινού. Ο ίδιος όταν έμπαινε στο παιχνίδι δήλωνε ότι στόχος του ήταν η νίκη, ωστόσο δεν κατάφερε στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε εκεί να κερδίσει τους τηλεθεατές. Αντιθέτως η αγαπημένη του κοινού βάσει της ψηφοφορίας είναι η Κάτια Ταραμπάνκο

Μετά από έναν αγώνα θρίλερ, στο συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει στους διαγωνιζόμενους το όνομα εκείνου που θα άφηνε για πάντα την παραλία του Αγίου Δομινίκου. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης. Πιο δημοφιλής παίκτρια ψηφιστηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία υπέδειξε την πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση, την Αγγελική Λάμπρη.

Νωρίτερα οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για σταθερή καλύβα που δεν μπάζει νερά και πηγή φωτιάς και η μάχη ήταν συναρπαστική. Την τελική ισοπαλία κλήθηκαν να «καθαρίσουν» η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς απέναντι στην Μαριαλένα και τον Γιώργο Κόρομι. Οι Διάσημοι κέρδισαν τελικά με τον Γιώργο Κοψιδά να πετυχαίνει τις κορίνες και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Η αποχώρηση του Mighty Mike

«Το αποδέχομαι έτσι είναι τα παιχνίδια, θέλω η ομάδα να συνεχίσει» είπε ο Μιχάλης Αρναούτης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Ο Μιχάλης Αρναούτης είναι 41 ετών και είναι πυγμάχος. Το βάπτισμα του πυρός το πήρε από τον πατέρα του που ήταν ερασιτέχνης πυγμάχος. Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο.

Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους. Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες) ενώ διεκδίκησε το 2007 και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO. Θα του λείψει πολύ η οικογένειά του και τα δυο του παιδιά. Μένει στην Αμερική μόνιμα με την οικογένειά του αλλά από τον Μάρτη, λόγω κορονοϊού ζει οικογενειακώς στην Ελλάδα. Στο «Survivor» δεν θα αντέξει τη γκρίνια και την αδικία, αν του συμβεί σίγουρα θα αντιδράσει!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments