Αθλητισμός

Ο Αλμπέρτο Μπουένο υπογράφει σε ελληνική ομάδα

Ο Αλμπέρτο Μπουένο υπογράφει σε ελληνική ομάδα
Αλμπέρτο Μπουένο: Έχει αγωνιστεί σε Ντέρμπι, Πόρτο και Μποαβίστα, ανάμεσα σε άλλες ομάδες.

Πάει για το μεταγραφικό «μπαμ» ο Βόλος. Σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν ο Αχιλλέας Μπέος, η ομάδα της Μαγνησίας, αν και βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας, «χτυπάει» τον Αλμπέρτο Μπουένο.

Πιο συγκεκριμένα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας» αποκάλυψε ότι ο Βόλος θα πραγματοποιήσει δύο ακόμα δυνατές μεταγραφές, καθώς επιδιώκει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τη μία από αυτές δεν την κατονόμασε, αλλά έδωσε λεπτομέρειες, «φωτογραφίζοντας» τον σπουδαίο Ισπανό ποδοσφαιριστή που έχει κάνει αξιοσημείωτη καριέρα με πολλά γκολ. Έτσι, φαίνεται ότι ο 33χρονος Μαδριλένος επιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι συζητήσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία, ενώ στην ΠΑΕ Βόλος υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα απαντήσει θετικά και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Ποιος είναι ο Αλμπέρτο Μπουένο

Ο 33χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ έχει χριστεί και μία φορά διεθνής με τη «φούρια ρόχα». Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2002/03, ανεβαίνοντας σταδιακά τα ηλικιακά κλιμάκια των «μερένγκες».

Ο Μπουένο έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ντέρμπι Κάουντι, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ράγιο Βαγεκάνο, Πόρτο, Γρανάδα, Λεγανές, Μάλαγα και τελευταία στην Μποαβίστα. Από την πορτογαλική ομάδα έμεινε ελεύθερος την 1η Σεπτεμβρίου και από τότε βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Έχει πετύχει 81 γκολ στην καριέρα του, σε 380 επίσημα ματς, ενώ έχει μοιράσει 35 ασίστ. Η βασική του θέση όλα αυτά τα χρόνια ήταν δεύτερος επιθετικός, αλλά μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα και ως επιτελικός μέσος, ενώ έχει παίξει και ως εξτρέμ που «κόβει» μέσα στην περιοχή. Ουσιαστικά, αν ο Βόλος κλείσει αυτή τη μεταγραφή, ο Μπουένο θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Αμρ Ουάρντα.

Σίγουρα, αν η ομάδα της Μαγνησίας καταφέρει να τον πείσει να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα είναι μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτη, ενώ θα μπορέσει να βοηθήσει και νεαρότερους παίκτες με την εμπειρία του.

Δείτε τον εν δράσει

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments