Lifestyle

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Κέρδισε για άλλη μια φορά τις καρδιές των τηλεθεατών

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Κέρδισε για άλλη μια φορά τις καρδιές των τηλεθεατών
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Η αγαπημένη συντροφιά των τηλεθεατών γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με την Καίτη Γαρμπή και κέρδισε στον ανταγωνισμό.

Η «Μουρμούρα» παραμένει εδώ και πέντε χρόνια στις κορυφαίες προτιμήσεις των τηλεθεατών. Μπορεί τα ζευγάρια να έχουν αλλάξει αλλά κάθε φορά καταφέρνουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον καθώς οι ιστορίες και οι χαρακτήρες είναι μέσα από την καθημερινότητα των τηλεθεατών. Το εορταστικό πρόγραμμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς, συγκέντρωσε όλους τους ήρωες μαζί που μετά από πλήθος παρεξηγήσεων χόρεψαν και τραγούδησαν με καλεσμένη την Καίτη Γαρμπή.

Το ξεφάντωμα της παρέας κέρδισε τους τηλεθεατές που προτίμησαν τα τηλεοπτικά ζευγάρια από τα υπόλοιπα εορταστικά προγράμματα των άλλων καναλιών. Συνολικά τα κανάλια MEGA, ΣΚΑΪ, ALPHA καθώς και ΕΡΤ πρότειναν ξεχωριστές επιλογές στο τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου 2020, το τηλεοπτικό μκοινό επέλεξε να γιορτάσει μαζί με τους ήρωες από την αγαπημένη κωμική σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Στο εορταστικό, λοιπόν, επεισόδιο με guest star την Καίτη Γαρμπή, η «Μουρμούρα» σημείωσε τηλεθέαση 25,8% στο δυναμικό κοινό και 23% στο γενικό σύνολο.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

  • Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 23%
  • Στην υγειά μας ρε παιδιά 19.5%
  • Πρωτοχρονιά με το MEGA 17,9%
  • Ο πιο αδύναμος κρίκος 16.2%
  • Σύνδεση με Δήμο Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου 7,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 25.8%
  • Στην υγειά μας ρε παιδιά 20%
  • Ο πιο αδύναμος κρίκος 17.4%
  • Πρωτοχρονιά με το MEGA 15%
  • Σύνδεση με Δήμο Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου 7,5%

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Οι συντελεστές της σειράς

Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Φώφη Κώττη, Θέμης Γκυρτής, Γιάννης Διακάκης.

Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος.

Μουρμουρίζουν οι: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου. Βασισμένο στη σειρά Escenas de Matrimonio των MEDIASET ESPANA και ALBA ADRIATICA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments