Lifestyle

Τσαλιγοπούλου ΕΡΤ: Υποδέχτηκε την νέα χρονιά από το κανάλι της Θεσσαλονίκης

Τσαλιγοπούλου ΕΡΤ: Υποδέχτηκε την νέα χρονιά από το κανάλι της Θεσσαλονίκης
Τσαλιγοπούλου ΕΡΤ: Με το μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα» κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές της ΕΡΤ 3 και έκανε μαζί τους Πρωτοχρονιά.

Η ΕΡΤ3 πρόβαλε το δικό της εορταστικό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα με την αγαπημένη Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η ερμηνέυτρια ευχήθηκε καλή χρονιά στους τηλεθεατές και τους κράτησε συντροφιά μαζί με το μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα». Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε παλιά αλλά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, πλαισιωμένη από καταξιωμένους μουσικούς, παλιούς αλλά και νέους τραγουδιστές του λαϊκού τραγουδιού.

Με την Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίστηκαν: η Μαίρη Δούτση, ο Χρήστος Μαστέλλος, η Μαρία Φραγκούλη στο τραγούδι και οι μουσικοί: Ηρακλής Βαβάτσικας ακορντεόν, Δημήτρης Σφίγγος κιθάρα, Μιλτιάδης Τσαλιγόπουλος κοντραμπάσο και Τριαντάφυλλος Χαλκιάς μπουζούκι.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κουφονίκου, η καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελένης Καψούρα, το μοντάζ του Ιωάννη Νταρίδη, η ηχοληψία του Κωνσταντίνου Κόντου και της Tanya Jones και η διεύθυνση φωτογραφίας του Τρύφωνα Κεχαγιά.

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ο κόσμος με θεωρεί λαϊκή τραγουδίστρια

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο popaganda.gr, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είχε δηλώσει πως ενώ είναι καταγεγραμμένη σαν λαϊκή ερμηνεύτρια στην συνείδηση του κόσμου, η ίδια έχει πει μόνο δύο λαϊκά τραγούδια. «Κοίτα, εγώ παρόλο που κατά κόσμον είμαι μια λαϊκή τραγουδίστρια, τα λαϊκά τραγούδια που ‘χω πει είναι δυο. Το “Στων Αγγέλων τα Μπουζούκια” που και αυτό το μοιράστηκα με έναν άλλον τραγουδιστή. Και το “Δεν με Συγχωρώ” του Νίκου Πορτοκάλογλου, το πιο λαϊκό τραγούδι που ‘χω πει. Όλα τα άλλα τραγούδια που έχω πει, δεν έχουν σχέση με κανένα λαϊκό έρεισμα. Το πιο έθνικ τραγούδι μου ας πούμε είναι το “Να μ’ Αγαπάς”».

Στην ερώτηση για το ποια τραγούδια της θα ήθελε να μείνουν στον χρόνο και να τραγουδιούνται ακόμα σε πενήντα χρόνια απάντησε:

Σίγουρα ένα τραγούδι που αφορά την παράδοση γιατί αυτό είναι ένα δικό που πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, φαντάζομαι ίσως το «Τζιβαέρι». Θα ήθελα να μείνουν οι «Χίλιες Σιωπές», που έτσι κι αλλιώς δείχνουν ότι αντιστέκονται στον χρόνο και είναι μια κοινωνική και όχι ερωτική μπαλάντα. Για το τρίτο μου έρχονται πάρα πολλά τραγούδια. Ή το «Εγώ σ Αγάπησα Εδώ» ή το «Να μ’ Αγαπάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments