Lifestyle

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια: Φωτογραφίζονται με τα κατοικίδιά τους και εύχονται χρόνια πολλά

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια: Φωτογραφίζονται με τα κατοικίδιά τους και εύχονται χρόνια πολλά
Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια: Το ζευγάρι εύχεται στους διαδικτυακούς του φίλους καλή χρονιά και φωτογραφίζεται κάτω από το δέντρο του σπιτιού του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι χρόνια ζευγάρι και αν εξαιρέσουμε τα πρώτα χρόνια που οι δημοσιογράφοι διαρκώς τους ρωτούσαν πότε θα παντρευτούν, στη συνέχεια έχουν καταφέρει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους αν και έχουν συνεργαστεί και τηλεοπτικά κρατάνε την προσωπική τους ζωή, προσωπική. Για αυτό ίσως η φωτογραφία που ανέβασαν στα social media εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς τους φίλους. Για τον λόγο ότι δεν το συνηθίζουν.

Οι δυο τους κάθισαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους, πήραν στην αγκαλιά τους τις δύο γάτες τους, είχαν και τον σκύλο τους συντροφιά και ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους.  «Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία, δύναμη, ελπίδα κι αισιοδοξία! Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει γαλήνη και αρμονία στις ψυχές και στις ζωές μας!», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή

Η Ζέτα Μακρυπούλια που διανύει μία πολύ καλή φάση στην καριέρα της έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των παπαράτσι και των δημοσιευμάτων που αφορούν την προσωπική της ζωή και πρίν ακόμα ξεκινήσει την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η ίδια έχει μάθει προφανώς μέσα από αυτήν την εμπειρία που ορισμένες φορές την βίωσε πολύ άσχημα.

Σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για τότε που προσπαθούσαν να την παρουσιάσουν έγκυο.  «Θυμάμαι μια φορά είχε κάνει ένα εξώφυλλο, αισθανόμουν υπέροχα, νόμιζα ότι θα είναι καταπληκτική και όταν βγήκε το περιοδικό, και το είδα, και ήθελα να αγοράσω όλα τα περιοδικά από παντού. Ήταν η οπτική γωνία που με πήρε τέτοια, που ήταν σαν να ήμουν έγκυος. Πάντα στο μπάνιο με αγχώνουν οι παπαράτσι, έχουν μάθει και τις κρυφές παραλίες, σκαρφαλώνουν στα βράχια, κρυβόμαστε και φεύγουμε», είπε η ίδια, παίρνοντας πρόσφατα μια οριστική απόφαση με το σύντροφό της.

Το εξοχικό σπίτι του ζευγαριού στην Εύβοια που έμεινε στον «πάγο»

Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” το διάσημο ζευγάρι που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές την Εύβοια και είχε μείνει στο σπίτι ενός καλού φίλου του Μιχάλη, μαγεύτηκε από το τοπίο και αποφάσισε να κτίσει μια εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας. “Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Αφού βρήκαν το χώρο, έπεσαν τα θεμέλια και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Όμως, πριν από 2 περίπου μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν “παγώσει” όλες οι εργασίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments