Lifestyle

Θοδωρής Αθερίδης: Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο ήταν το παιδικό του όνειρο

Θοδωρής Αθερίδης: Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο ήταν το παιδικό του όνειρο
Θοδωρής Αθερίδης: Τι είπε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Καζαντζάκης» και την επιθυμία του να γίνει ποδοσφαιριστής.

Την καρδιά του «άνοιξε» ο Θοδωρής Αθερίδης στο πλατό του εβδομαδιαίου βραδινού talk show του MEGA, “Έλα και θα δεις”, καθώς αποκάλυψε το τι ήθελε να γίνει μικρός αλλά και ποια προβλήματα ξεπέρασε τη χρονιά που μας πέρασε. Ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος ήταν ο πρώτος που ανέκρινε τον γνωστό παρουσιαστή, με τον ηθοποιό να τον ρωτάει «ποιά φοβία σου καταπολέμησες το 2020;».

«Όλες, αλλά καμία δεν κατάφερα να ξεπεράσω», απάντησε ειλικρινώς ο οικοδεσπότης της εκπομπής.

Στη συνέχεια, σειρά είχε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, που ρώτησε αν ήταν ικανοποιημένος από την ταινία «Καζαντζάκης», με τον Θοδωρή Αθερίδη να απαντά: «Η ταινία μου άρεσε, εγώ δεν μου άρεσα». Η Μαρία Ναυπλιώτου με τη σειρά της τον ρώτησε αν η ηθοποιία ήταν παιδικό του όνειρο, με τον πολύπειρο ηθοποιό να αναφέρει ότι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, όμως άρχισε κάποια στιγμή να καπνίζει και έτσι δεν τα κτάφερε.

Στη θέση του ανακρινόμενου κάθισαν με σειρά ο Άλκης Κούρκουλος και η Σμαράγδα Καρύδη και δέχθηκαν τις ερωτήσεις των υπολοίπων.

«Μόνο για να κάνω το χατήρι μιας γυναίκας», είπε ο Άλκης Κούρκολος ερωτηθείς αν θα παντρευόταν ποτέ, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει γράψει σενάριο μεγάλης ταινίας από το 1993, την οποία άφησε στο συρτάρι. «Ήθελα από μικρή να είμαι ντεντέκτιβ, σαν τον Ηρακλή Πουαρό», είπε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία ερωτηθείσα για το καλύτερο χαρακτηριστικό του Θοδωρή Αθερίδη τόνισε την καλοσύνη του, ενώ αποκάλυψε ότι είναι… τεμπέλης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι Έλληνας ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Φοίτησε στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ενώ στο Λύκειο ασχολήθηκε με τη φωτογραφία. Αποφοίτησε απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 1987. Στα τέλη του ’90 δημιούργησε μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη το μουσικό γκρουπ Άγαμοι Θύται, για χάρη του οποίου κατέβηκε στην Αθήνα, στην οποία διαμένει πλέον μόνιμα. Έχει μια κόρη απο τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Γκασούκα, την Φωτεινή, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη. Πέρα από ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης.

Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο τόσο ως ηθοποιός και κειμενογράφος όσο και ως σκηνοθέτης, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είχε γράψει το σενάριο και ήταν σκηνοθέτης της ταινίας «Μια Μέλισσα τον Αύγουστο», στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τους Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνη Λουδάρο κ.ά. ενώ έχει συγγράψει και θεατρικά έργα : “…από Έρωτα”, “Συνέβη κι όποιος θέλει το πιστεύει”, “…Από μακριά”, “Άγρια Δύση”. Συνυπέγραψε μαζί με τον Παντελή Καναράκη και τον Θοδωρή Πετρόπουλο το θεατρικό έργο ”Θέλει η Ελλάδα να κρυφτεί”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments