Αθλητισμός

ΠΑΟ Αστέρας Τρίπολης: 0-0

ΠΑΟ Αστέρας Τρίπολης: 0-0
ΠΑΟ Αστέρας Τρίπολης: Ποδαρικό με ισοπαλία για το ελλιπέστατο- λόγω των κρουσμάτων από κορωνοϊό- «τριφύλλι».

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα για Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ήταν ένα ματς που η έναρξή του οριστικοποιήθηκε δύο ώρες πριν από τη σέντρα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τελικών τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που έκαναν οι «πράσινοι», μετά τα τέσσερα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», που καταγράφηκαν στον αμέσως προηγούμενο έλεγχο.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ επηρεασμένος από τις απουσίες (μείον πέντε βασικούς), αλλά κι από το γεγονός ότι πήγε στο γήπεδο με ελλιπέστατη προετοιμασία καθώς δεν προπονήθηκαν το Σάββατο οι παίκτες του, ενώ το σκάουτινγκ του αντιπάλου έγινε λίγες ώρες πριν την έναρξη.

Με σύνθεση… ανάγκης (αμυντικός χαφ ο Βέλεθ, δεξιός μπακ ο αριστεροπόδαρος Χουάνκαρ), οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα στον κακό αγωνιστικό χώρο, απέναντι στον Αστέρα που «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν πρώτοι στο γκολ με τον Σουάρεθ να επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι στο 18ο λεπτό το οποίο πέρασε δύο μέτρα πάνω από τα δοκάρια. Στο 34ο λεπτό ο Κρέσπι σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Τζήλος με την υπόδειξη του VAR ακύρωσε το γκολ διότι ο Μπαράλες που ήταν οφσάιντ έκανε κίνηση προς τη μπάλα, επηρεάζοντας τη φάση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ (82ο λεπτό Αθανασακόπουλος), Μπουζούκης (66ο λεπτό Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος (76ο λεπτό Μακέντα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Μουνάφο (90ο λεπτό +2ο λεπτό Μπόρχα Φερνάντεζ), Βαλιέντε, Κρέσπι (87ο λεπτό Λέο Τιλίκα), Ριέρα (64ο λεπτό Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (64ο λεπτό Καπίγια), Μπαράλες.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στη Super League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου

  • Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης στις 15:00 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ στις 15:00 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • ΑΕΛ – ΠΑΟΚ στις 17:15
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης στις 17:15
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 19:30

Για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

  • Βόλος – Ατρόμητος στις 17:15
  • Λαμία – Άρης στις 19:30

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments