Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπίτι της είναι για φωτογράφιση

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπίτι της είναι για φωτογράφιση
Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram και κάνει τους διακοσμητές να ζηλεύουν.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται με τους πολλούς πολλούς ακόλουθούς της στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το σπίτι της που μοιάζει να είναι πέρα από καλόγουστο, ιδιαίτερα φιλόξενο και με ζεστή ατμόσφαιρα.

Η παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, μένει μαζί με τους δύο γιους της και τα σκυλιά της οικογένειας σε ένα υπέροχο σπίτι στη Νέα Πεντέλη.

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μοντέρνο με industrial γωνιές, όπως το τούβλο σε μορφή ταπετσαρίας, τη μεταλλική σκάλα και τα μεταλικά γκρι φωτιστικά. Τα έπιπλα κινούνται σε γκρι και λευκές αποχρώσεις και το πάτωμα είναι ξύλινο, δίνοντας μια νότα ζεστασιάς. Ακόμα διαθέτει έναν υπέροχο κήπο, όπου παίζουν τα παιδιά της, Φίλιππος – Ραφαήλ και Μιχαήλ – Άγγελος.

Εντυπωσιακή είναι όπως θα δείτε και η κουζίνα της Σίσσυς Χρηστίδου που εκεί περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά της, φτιάχνοντας μαζί τους διάφορες συνταγές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου που κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο μοίρασε σήμερα από την εκπομπή της τα βραβεία για το 2020 σε πρόσωπα της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους ο Νίκος Κοκλώνης, η Βίκυ Σταυροπούλου, και η Σοφία Μουτίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments