Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [03/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [03/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [03/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [03/01/21].

Κριός

Ο αυθεντικός τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεσαι στη σχέση σου, δε θα αφήσει καμία αμφιβολία στο ταίρι σου, για το πού βρίσκεται. Τα λόγια ή οι πράξεις σου, θα είναι πιο αποφασιστικές από ό,τι πρόσφατα. Λειτουργείς με σαφήνεια όπου χρειάζεται. Αυτό βελτιώνει τη θετική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Τώρα, είναι η σειρά του εραστή σου, να κάνει το ίδιο.

Ταύρος

Αυτό που επιθυμείς, μπορεί να χρειαστεί να γίνει λίγο πιο περίπλοκο πριν βελτιωθεί. Αντιμετωπίζεις μια απρόβλεπτη ενέργεια και τα ερωτικά σου θα είναι ευμετάβλητα αυτό το διάστημα. Μην παραβλέπεις ό,τι μπορείς να διαχειριστείς στη σχέση σου. Αυτό το κύμα αλλαγής είναι κάτι στο οποίο θα μπορέσεις να μεταβείς.

Δίδυμοι

Έχεις δίκιο αν πιστεύεις ότι η σύγχυση ή η ένταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου μπορεί να εξαφανιστεί αν είσαι πρόθυμη να προσπαθήσεις περισσότερο για να διατηρήσεις την αρμονία. Ένας ισχυρότερος δεσμός συνεργασίας προσφέρεται τώρα και αν τον αγκαλιάσεις θα γλυκάνει η αλληλοεπίδραση μεταξύ σας. Μπορεί να εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις πως η πρόοδος που θέλεις να κάνεις, αποδεικνύεται τόσο εύκολη όσο είναι.

Καρκίνος

Μια αίσθηση αποφασιστικότητας θα αναπτυχθεί μέσα σου τώρα. Αν και για σένα θα φανεί σαν την ανάδυση ενός νέου παθιασμένου σκοπού, το ταίρι σου θα το δει σαν πεισματική συμπεριφορά. Ίσως χρειαστεί να εξισορροπήσεις την ένθερμη ενέργειά σου με μια ειρηνική ισορροπία. Δώσε σε κάθε ρομαντική πρόκληση, τον προσεκτικό χειρισμό που χρειάζεται.

Λέων

Ένα παθιασμένο κόκκινο φως μετατρέπεται σε πράσινο καθώς απομακρύνεται ένα σύννεφο έντασης από τη σχέση σου. Μην αποκλείσεις την πιθανότητα να μάθεις κάτι ενδιαφέρον ή να σου αποκαλυφθεί κάτι, τώρα. Αν περίμενες την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς ή για να ξεκινήσεις ένα περιπετειώδες σχέδιο, τότε οι τρέχουσες συνθήκες, είναι ιδανικές.

Παρθένος

Θα εμφανιστούν σύντομα αποδείξεις, για το πώς έχει εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή. Αυτό όμως ίσως οφείλεται στον αισιόδοξο και τολμηρό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τώρα τα ερωτικά σου. Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την παθιασμένη πρόοδο που προσφέρεται, δεν θα συνεχίσεις να παραμένεις προσκολλημένη σε μια ζώνη άνεσης. Νέες και μεγαλύτερες ρομαντικές ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα. Έχοντας πιο ανοιχτό μυαλό, άνοιξέ τη κι άφησέ τες να μπουν.

Ζυγός

Αν είσαι ελεύθερη, να θυμάσαι πως σπάνια μας δίνονται δεύτερες ευκαιρίες για να κάνουμε μια καλή πρώτη εντύπωση. Ανεξάρτητα όμως από το αν είσαι μόνη ή σε σχέση, πρέπει να γνωρίζεις πως ο υπέροχος εαυτός σου, ισχυροποιεί τον αισθησιασμό σου! Κι αν το δημιουργικό σου μυαλό έχει μια ιδέα για να αγγίξει την καρδιά κάποιου με τρόπο που δεν θα σου κοστίσει δεκάρα, τότε το ένστικτό σου είναι ακριβές.

Σκορπιός

Προσπάθησε να δημιουργήσεις μια άνετη και ήρεμη ατμόσφαιρα τώρα στη σχέση σου. Μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να σχηματιστεί ή να ενισχυθεί η μεταξύ σας εγγύτητα. Επίσης το περίεργο μυαλό σου, θα σε βοηθήσει να οδηγήσεις τις συζητήσεις με το ταίρι σου, σε μια νέα και πιο αυθεντική λεωφόρο. Προσφέρεται ένα βαθύτερο επίπεδο σύνδεσης ανάμεσά σας. Η ικανότητά σου να το εντοπίσεις και να το εκμεταλλευτείς, θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.

Τοξότης

Η βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, χρειάζεται μια ενδοσκόπηση από μεριάς σου για να μπορέσεις να καταλάβεις τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις μέσα σου. Η καρδιά σου κρατά την παθιασμένη αλήθεια σου. Συνδέσου λοιπόν μαζί της και άφησε τη φαντασία σου να σε εμπνεύσει Άφησε πίσω σου όλα τα ρομαντικά όνειρα που έκανες στο παρελθόν και δεν πραγματοποιήθηκαν. Αυτά που δημιουργείς τώρα, είναι σίγουρα περισσότερο εμπνευσμένα και συναρπαστικά.

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν αυτός που αγαπάς δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό ή το πάθος σου για κάτι που είναι σημαντικό για σένα, θα εκτιμήσει τουλάχιστον την αυθεντική και ζωντανή σου ενέργεια. Μπορεί ο αγαπημένος σου να μην συνδέεται τώρα με αυτό που σε εξιτάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να συνδεθεί σύντομα. Η ακλόνητη πίστη σου για κάτι θα είναι αρκετό για τον εραστή σου, ώστε να αποφασίσει να κάνει ένα τολμηρό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Απλά δώσε του λίγο χρόνο και χώρο.

Υδροχόος

Η επιθυμία να ανταποδίδεις όσα καλά λαμβάνεις, θα έχει και θετικές και αρνητικές συνέπειες τώρα. Αυτό το διάστημα επικρατεί μεγάλη επιθετικότητα κι ένταση στο δεσμό σου. Όμως θα καταφέρεις να είσαι ο ειρηνευτής στη σχέση σου. Μπορείς να κινηθείς ήρεμα και θετικά, κάτι που θα κάνει τον εραστή σου να καταλάβει, πως ό,τι σου προσφέρει, αυτό λαμβάνει.

Ιχθύες

Η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα. Αυτό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις λιγότερο προφανείς εξελίξεις που σιγοβράζουν στο δεσμό σου. Όμως θα ωφεληθείς ιδιαίτερα, αν είσαι παρατηρητής και δεν δραστηριοποιηθείς άμεσα με ό,τι αποκαλύπτει η εσωτερική σου φωνή. Το να είσαι ευλογημένη με αυτή την ικανότητα, σε βοηθά να κάνεις μια κίνηση όταν η καρδιά σου επισημαίνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Κράτησε τις κεραίες σου σε εγρήγορση, τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments