Αθλητισμός

Εσίτι: Προς αναζήτηση ομάδας ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Εσίτι: Προς αναζήτηση ομάδας ο παίκτης του ΠΑΟΚ
Εσίτι: Ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται διατεθειμένος να κρατήσει τον Νιγηριανό μέσο και έτσι γίνεται προσπάθεια να τον «δανείσει» σε άλλη ομάδα.

Ο Άντερσον Εσίτι δεν έχει πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι μπορεί να προσφέρει όσο χρειάζονται. Έτσι ο «Δικέφαλος» έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ομάδας για να δανείσει τον παίκτη. Υπενθυμίζουμε ότι είχε δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει και έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2023. Ο ατζέντης του Νιγηριανού μέσου είναι σε διαρκείς επαφές με την Τούμπα προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί ομάδα μέσα στον Ιανουάριο. Όπως αναφέρει το metrosport.gr,  ο εκπρόσωπος του Νιγηριανού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με συλλόγους σε Τουρκία, Βέλγιο και Γαλλία και δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση δανεισμού από ομάδα που θα προέρχεται από μία από αυτές τις χώρες.

Περιμένοντας τον Κρμέντσικ

Την ίδια στιγμή μετά το μάτς με την ΑΕΛ φάνηκε για ακόμα μια φορά ότι ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στο εύκολο γκολ. Αυτό τόνισε με τις δηλώσεις του και ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το ματς με την ΑΕΛ που ο «δικέφαλος του Βορά» άφησε δυο βαθμούς. Σε αυτόν τον τομέα θέλει να δώσει βοήθειες ο Μίχαελ Κρμέντσικ ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος φορ αναμένεται να φτάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες της μετακίνησής του. Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την Μπριζ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, που έχει συμβόλαιο με τους Βέλγους ως το 2023. Φέτος μετράει δώδεκα συμμετοχές με τον Βελγικό σύλλογο (9 στο πρωτάθλημα και 3 στο Champions League), ωστόσο τον Δεκέμβριο έμεινε εκτός προπονήσεων.

Αυτός είναι ο φορ που θα φορέσει τα «ασπρόμαυαρα»

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Μίχαλ Κρμέντσικ την λύση που έψαχνε στην επιθετική του γραμμή. Πρόκειται για έναν 27χρονο, με ύψος 1.91. Αγωνίζεται στην Μπριζ και σε εννέα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα του Βελγίου, έχει πετύχει τρία τέρματα ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Στο φετινό Champions League έχει αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις. Στο εντός έδρας (1-1) με την Λάτσιο, δύο λεπτά ως αλλαγή, στην αναμέτρηση Μπριζ – Ντόρτμουντ (0-3) ξανά ως αλλαγή, ενώ ήταν βασικός στην Γερμανία απέναντι στον ίδιο αντίπαλο για 66′ λεπτά.

Ο Τσέχος είναι προϊόν των ακαδημιών της Βικτόρια Πλζεν. Για να αγωνιστεί όμως στην συγκεκριμένη, νωρίτερα πήγε δανεικός στις Μπάνικ Σοκόλοφ, Κασλάφ, Μπάνικ Οστράβας και και Ντούγκλα Πράγας. Η τελευταία του χρονιά στην Βικτόρια Πλζεν (2019/20) ήταν αυτή που τράβηξε το ενδιαφέρον των Βέλγων για να τον κάνουν δικό τους. Σ’ αυτήν σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και έναν Κυπέλλου πέτυχε 13 γκολ ενώ έδωσε και μία ασίστ. Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε σε δυο ματς των προκριματικών του Champions League και δύο του Europa. Στο τελευταίο μάλιστα βρήκε και δίχτυα για δύο φορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments