Lifestyle

Γιάννης Καλλιάνος: Ο γάμος του μετεωρολόγου με την Χάρις Δαμιανού

Γιάννης Καλλιάνος: Ο γάμος του μετεωρολόγου με την Χάρις Δαμιανού
Γιάννης Καλλιάνος: Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε την Χάρις Δαμιανού. Τι δήλωσαν οι δυο τους για το παιδί που περιμένουν και τα μελλοντικά σχέδιά τους.

Με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού είναι πλέον επίσημα ανδρόγυνο. Η πορεία της πανδημίας και το lockdown δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό γάμο που ονειρευόταν, ωστόσο επιφυλάσσονται για το μέλλον. Μάρτυρες στον γάμο ήταν δύο φίλοι του γαμπρού, από τον επιχειρηματικό κόσμο, οι Γιώργος Καπνάκης και Ηλίας Λαμπρινάκος. Ο γάμος επισπεύθηκε μιας και η Χάρις Δαμιανού είναι έγκυος. Το ζευγάρι μετά την γέννηση του παιδιού του και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες λόγω πανδημίας θα πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό γάμο.

Ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε για τον πρώτο γάμο του 2021: «Είναι ένα ρεκόρ κι αυτό, όπως ρεκόρ είναι ότι έρχεται κι ένα παιδάκι. Το περιμένουμε προς το καλοκαίρι, να το δούμε και να το αγκαλιάσουμε» είπε ο μετεωρολόγος.

«Ο Γιάννης ήθελε πάρα πολύ τις βέρες… Τις είχαμε παραγγείλει πριν από 10 ημέρες, αλλά δεν πρόλαβαν να έρθουν, αλλά θα τις έχουμε σύντομα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω τον Γιάννη δίπλα μου, γιατί περάσαμε και λίγο δύσκολες στιγμές με τις ναυτίες και με ό,τι συνεπάγεται το πρώτο τρίμηνο της κύησης. Ο Γιάννης ήταν πάντα δίπλα μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Το σημαντικό είναι να έρθει το μωράκι» παραδέχτηκε με τη σειρά της η Χάρις Δαμιανού.

Ο μετεωρόλος του MEGA και βουλευτής της ΝΔ, δεν έκρυψε την επιθυμία του το παιδί να είναι κοριτσάκι, ενώ και η μητέρα του μιλώντας στις κάμερες μίλησε για το προφητικό όνειρο που είχε και κατάλαβε ότι περιμένει εγγονάκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments