Lifestyle

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ποζάρει με τις κούκλες αδελφές της

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ποζάρει με τις κούκλες αδελφές της
Όλγα Κεφαλογιάννη: Με φωτογραφίες στο Instagram ευχήθηκε για τη νέα χρονιά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Όλγα Κεφαλογιάννη αναρτά στα social media φωτογραφίες με τις αδελφές της Χριστίνα και Δανάη. Πότε ποζάρουν με παραδοσιακές στολές της Κρήτης, πότε μοιράζονται χαρούμενες στιγμές μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά, η Όλγα Κεφαλογιάννη υιοθέτησε την τάση πολλών εκπροσώπων της πολιτικής σκηνής της χώρας να εύχονται για την πρωτοχρονιά με οικογενειακές φωτογραφίες και επέλεξε να φωτογραφηθεί με τις αδελφές της ευχόμενη για το νέο έτος.

Με τις αδερφές της, Χριστίνα και Δανάη, έχει την πιο αληθινή, βαθιά, αυθεντική σχέση αγάπης και στοργής. Το δέσιμό τους φαίνεται ακόμα και στις στυλιστικές τους επιλογές. Ωστόσο δεν διευκρίνησε αν πέρασαν όλες μαζί την Πρωτοχρονιά ή αν είναι κάποια παλαιότερη γιορτινή περίσταση αλλά με αυτήν επέλεξε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν είναι εξάλλου λίγες οι κυρίες που φόρεσαν τα καλά τους ακόμα και στο σπίτι για να αποχαιρετήσουν το 2020 και τα αστραφτερά φορέματα είναι ο ιδανικός τρόπος για να υποδεχτείς μια νέα χρονιά.

Και οι τρεις ήταν ντυμένες με βραδινά φορέματα κεντημένα με παγέτες, ενώ τη φωτογραφία συνόδευε η ανάρτηση:

“Ευχές και προσμονή να κατακτήσουμε όλα όσα ποθούμε, όλα όσα μας έχουν λείψει. Για ότι ονειρευόμαστε, για ότι μας κάνει ευτυχισμένους. Για το καινούργιο που ξεπροβάλλει σε λίγες ώρες. Καλή Χρονιά 2021! Χρόνια πολλά”

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τις αδερφές της. Λίγες μέρες νωρίτερα θυμήθηκε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση που είχαν κάνει οι τρεις τους.

“Πριν από 5 χρόνια φωτογραφηθήκαμε με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη φορώντας παραδοσιακές στολές της Κρήτης από τη συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για τη στήριξη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής ‘Το Αρκάδι’. Βρήκα σήμερα τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας”, έγραψε στη λεζάντα.

“Δεν έχουμε βρεθεί με τις αδελφές μου από την αρχή του αποκλεισμού και αυτό μου έχει στοιχίσει. Η αγάπη τους και η στήριξή τους είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εφόδια στη ζωή μου. Κι εκείνες ξέρουν ότι θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες”.

Η πρώτη ανάρτηση για το 2021

Οι ευχές της Όλγας Κεφαλογιάννη για το 2021 είναι “υγεία και χαρά” και επέλεξε μια πολύ χαρακτηριστική φωτογραφία για να ξεκινήσει τη νέα χρονιά στο instagram. Η Κρητικιά πολιτικός φαίνεται πως έχει βρει τη δική της χαρά στα αγαπημένα της πρόσωπα: τον σύντροφό της Μίνω Μάτσα και την οικογένειά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments