Lifestyle

Ασημίνα Ιγγλέζου: O Άγιος Δομίνικος πήρε «φωτιά»

Ασημίνα Ιγγλέζου: O Άγιος Δομίνικος πήρε «φωτιά»
Ασημίνα Ιγγλέζου: Έκανε εμφάνιση αλά Baywatch στο Survivor και προκάλεσε ταραχές.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι από την Κυριακή (3/1) το ένα από τα δύο κορίτσια που μπήκαν στο Survivor, με την άφιξή της και την ένταξή της στην ομάδα των Μαχητών να μην μένει ασχολίαστη. Άλλωστε πρόκειται για μια εντυπωσιακή παρουσία που δήλωσε έτοιμη να αγωνιστεί και να διεκδικήσει νίκες.

Η ίδια σαν πρώτη ημέρα απολάμβανε τις ομορφιές της παραλίας, χαρίζοντας καυτές πόζες στον φακό ενώ στην συνέχεια κολύμπησε αναδεικνύοντας την άψογη σιλουέτα της. Μάλιστα, φορώντας ένα κατακόκκινο σέξι ολόσωμο μαγιό, που θύμισε Πάμελα Άντερσον στο Baywatch, βούτηξε στα νερά και μας άφησε άφωνους.

Κάποιοι έσπευσαν να την δικαιολογήσουν ενώ κάποιοι άλλοι είπαν πως δεν βρίσκεται εκεί για διακοπές, όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος που σχολίασε με ειρωνεία: «Πρέπει όμως να μπει λίγο στους ρυθμούς του Survivor. Δεν είναι διακοπές εδώ πέρα». Όπως και να ‘χει ένα “ευχαριστώ” για τις εικόνες που μας χάρισε της το οφείλουμε.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μητέρα δύο παιδιών και καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια, με το μόντελινγκ, την ορειβασία, τον αθλητισμό και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή αθλήτρια, η οποία κάνει πρωταθλητισμό στο τρέξιμο βουνού. Η ίδια σε συνέντευξη της έχει δηλώσει: «Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω». Όσο για το μεγαλύτερο επίτευγμά της στον αθλητισμό; Έχει πει ότι ήταν  αγώνας του 2019 στις Άλπεις, “ο οποίος είναι 350χλμ με 27 χιλιάδες υψομετρικά, ήταν πολύ δύσκολος. Ήμουν η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερα να τερματίσω”.

Επίσης, η Ασημίνα Ιγγλέζου, στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε την ηλικία της, λέγοντας «έχοντας κόρη 21 ετών δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών». Τέλος, στο ερώτημα για το ποιο θεωρεί το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνιση της είπε: «Θα έλεγα το μυαλό μου, αλλά επειδή το μυαλό δεν φαίνεται θα πω το χαμόγελό μου». Η ξανθιά μαμά είναι βραβευμένη ως το «καλύτερο σώμα» το 2014 σε παγκόσμιο διαγωνισμό, είναι πολύ ενεργή στα social media, ενώ έχει παραδεχτεί ότι ο σύζυγός της δεν ζηλεύει γιατί γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί τα Μέσα για τη δουλειά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments