Αθλητισμός

Αμπντουλαγέ Μπα Βόλος: Ψάχνει το “μπαμ” η ομάδα της Μαγνησίας

Αμπντουλαγέ Μπα Βόλος: Ψάχνει το “μπαμ” η ομάδα της Μαγνησίας
Αμπντουλαγέ Μπα Βόλος: Η ομάδα του Βόλου θέλει να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή.

Στα χρόνια που ο Βόλος βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία έχει δείξει ότι ξέρει να φέρνει ξένους παίκτες με ποιότητα. Τις περισσότερες φορές είναι ποδοσφαιριστές άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Ωστόσο αυτή τη φορά οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν κινήσεις προκειμένου να φέρουν στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα για να κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για τον Αμπντουλαγέ Μπα που στο πρόσφατο παρελθόν συνδέθηκε με την Λαμία.

Ο Μπα ανήκει στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, από εκεί θα αποχωρήσει και ο Βόλος παρακολουθεί τις εξελίξεις. Οι πληροφορίες που επικαλείται το Sportime , αναφέρουν πως έχει κάνει την κίνησή του, όπως και η Λαμία, και αμφότεροι βρίσκονται στην αναμονή. Σε πρώτη φάση ο Σενεγαλέζος στόπερ φαίνεται ότι ψάχνει κάτι καλύτερο. Αλλά στις μεταγραφές όλα γίνονται. Μπορεί να μη βρεις αυτό που θες και να συμβιβαστείς με κάτι άλλο.

Λόπεθ: «Ικανοποιημένος από αποτέλεσμα και εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο»

Ο Ανχελ Λόπεθ τόνισε πως γνώριζαν την αξία του αντιπάλου και στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, τη στιγμή που ανέλαβε και την πρόοδο που είχαν από τότε, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στον Αμρ Ουάρντα. Αναλυτικά: «Αγωνιστήκαμε με μεγάλο πάθος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα που παρουσιάσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Μετά, ρωτήθηκε αν έχουν αλλάξει οι στόχοι. «Εγώ ήρθα στην ομάδα εννιά μέρες πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις, με φιλοδοξία, αλλά και ταπεινότητα. Η σημερινή νίκη μας φέρνει στα ψηλά της βαθμολογίας και ενδεχομένως μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε για ψηλότερα». Κλείνοντας, ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ουάρντα που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. «Είμαι ευτυχής που ο Ουάρντα κάνει ένα άλμα στην καριέρα του. Εμείς κάναμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε το περιβάλλον, ώστε ο Ουάρντα να δείξει τον καλύτερο εαυτό του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments