Video

Survivor αποχώρηση 6 /1: Όνομα έκπληξη αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor αποχώρηση 6 /1: Όνομα έκπληξη αποχωρεί από το παιχνίδι
Survivor αποχώρηση 6 /1: Δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Χαμό πρόκειται να προκαλέσει το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς οι εκπλήξεις και τα spoiler έχουν πάρει φωτιά. Τα πρωινά δεδομένα ανατρέπονται και το αποψινό (6/1/2021) επεισόδιο του Survivor θα είναι άκρως συναρπαστικό.

Η βραδιά έχει και αποχώρηση και παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν την Αγγελική Λάμπρη να τα… καταφέρνει, το νέο σπόιλερ που επιβεβαιώνεται πλήρως από πηγές μας στον Αγιο Δομίνικο, θέλει την Αγγέλα να έχει ήδη «πακετάρει» και να βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής στην Ελλάδα.

Έτσι, οι Διάσημοι χάνουν και δεύτερο παίκτη, απώλεια που σύντομα θα καλυφθεί με νέες… αθλητικές συμμετοχές

Στην αποψινή μονομαχία για την κατάκτηση του επάθλου οι Μαχητές επιστρέφουν στις νίκες και επικρατούν των Διασήμων. Στη ψηφοφορία του κοινού, δημοφιλέστερος παίκτης των Διασήμων, σύμφωνα με τα Survivor spoilers, αναδεικνύεται πάλι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επιλέγει ως υποψήφια προς αποχώρηση και πάλι γυναίκα. Αγνοεί τον Πάνο Καλλίδη, που δεν τον λες και αγωνιστικά μάχιμο, και επιλέγει την Ελευθερία Ελευθερίου προκαλώντας συζητήσεις.

Στους Μαχητές τώρα, ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει ψηφιστεί ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση. Και εκεί που όλοι περίμεναν δεύτερο υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη, έρχεται η ανατροπή. Δημοφιλέστερος παίκτης των Μαχητών ο Νίκος Μπάρτζης και οι υπόλοιποι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments