Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [06/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [06/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [06/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [06/01/21].

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Όχι ότι είστε υπερβολικά παθιασμένοι – προτιμάτε να μιλάτε για αυτά τα πράγματα με χαλαρούς τόνους και να μην εμπλέκεστε υπερβολικά. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι θα θέλατε να βρεθείτε πιο κοντά με κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Εάν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, θα τα καταφέρετε.

Ταύρος

Θέλετε πάθος στην ζωή σας αλλά ίσως να είστε λίγο καχύποπτοι στον έρωτα σήμερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α βαθύτερα, αλλά για εσάς εξακολουθεί να λείπει η αρμονία. Θα πρέπει είτε να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας είτε να το ξεχάσετε.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει τα καλύτερα σε εσάς. Αν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού ή αν απλά ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο άτομο, φροντίστε να φορέσετε κάτι που να σας κολακεύει. Το να δείχνετε στα καλύτερά σας θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη τύχη στην αγάπη. Είστε κελεπούρι. Πως θα μπορούσατε να αποτύχετε;

Καρκίνος

Για άλλη μια φορά το σύμπαν σας καλεί να φορέσετε τα πιο σέξι ρούχα σας και να προετοιμαστείτε για μια βραδιά διασκέδασης, έστω και μέσω διαδικτύου. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει αυτή την επιπλέον αποφασιστικότητα και το θάρρος να κάνετε ένα εξαιρετικά τολμηρό βήμα.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προσθέτει λίγο αλατοπίπερο στην ρουτίνα σας. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για χειραγώγηση, αλλά έχετε την τάση να παίρνετε αυτό που θέλετε κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται ενοχές. Σήμερα δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι τέτοιο. Ζητήστε ευθέως αυτό που θέλετε.

Παρθένος

Διαπιστώνετε ότι ένα ραντεβού για το οποίο ανυπομονούσατε, αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων. Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει μια θετική ροή συναισθημάτων, αλλά αυτό μπορεί να εμφανιστεί περισσότερο μέσω μιας ουσιαστικής συζήτησης, παρά με αγκαλιές και φιλιά. Μην εγκαταλείπετε εντελώς την ελπίδα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα, και πολλά πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν μέχρι τότε!

Ζυγός

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για κοινωνικές συναναστροφές, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε την τέλεια σχέση, ίσως να μην την αναγνωρίσετε αμέσως, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε έστω και μέσω διαδικτύου. Κάντε μερικές ουσιαστικές ερωτήσεις. Μόνο έτσι μπορείτε να πάρετε μια γενική ιδέα πριν κάνετε μια συγκεκριμένη επιλογή.

Σκορπιός

Εάν επιθυμείτε να βελτιωθεί η σχέση σας, να ξέρετε ότι σήμερα θα έχετε κάθε ευκαιρία να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε. Η ενέργεια που προέρχεται από τους πλανήτες σάς ενθαρρύνει να αποβάλλετε τα κολλήματα και τις προκαταλήψεις σας και να γίνετε λίγο πιο άνετοι. Είναι μια υπέροχη στιγμή για κοινωνικές επαφές. Διασκεδάστε το όσο μπορείτε.

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να το ρίξετε έξω. Πάντα βέβαια ανάλογα με τις δεδομένες συνθήκες. Είτε βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, είτε ψάχνετε για μια, οι άνθρωποι θα προσελκύονται από την γοητεία σας και την προσωπικότητά σας. Θα ανέβει πραγματικά η διάθεση σας. Στην χειρότερη περίπτωση, θα κάνετε μερικούς καινούργιους φίλους.

Αιγόκερως

Εάν σκεφτόσασταν πως να πείτε σε κάποιον/α ακριβώς πώς αισθάνεστε, η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Δεν θα σας φέρει μόνο σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας αλλά και να εκφραστείτε πιο καθαρά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την κατάσταση, καθώς δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας την καθιστά ιδιαίτερα κοινωνική και ιδανική για να βγείτε έξω και να συναντηθείτε με κόσμο, παίρνοντας βεβαίως τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η μέρα δεν ευνοεί πολύ τις ερωτικές συναντήσεις αν και μπορείτε να φλερτάρετε. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε νέους φίλους.

Ιχθύες

Εάν δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι συμβαίνει με μια συγκεκριμένη σχέση, ίσως θα ήταν χρήσιμο να αποβάλλετε ορισμένες αμφιβολίες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να αναλάβετε δράση και να εξηγήσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε. Εάν δείξετε αυτοπεποίθηση, θα αρχίσετε να βλέπετε τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο θα ανταποκριθεί το αντικείμενο του πόθου σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments