Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η λίστα με τους υποψηφίους προπονητές για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η λίστα με τους υποψηφίους προπονητές για το ντέρμπι
Παναθηναϊκός μπάσκετ: Αυτή είναι η λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς που μπορεί να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ήττα από το Λαύριο έπεσε βαριά στον Παναθηναϊκό και αυτός που το πλήρωσε ήταν ο Γιώργος Βόβορας. Ο 43χρονος κόουτς αποτελεί παρελθόν από το «Τριφύλλι» και η διοίκηση ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Είναι αβέβαιο αν μέχρι το ματς της Πέμπτης με τη Ζενίτ θα υπάρχει κάποια πρόσληψη, όμως στόχος είναι να υπάρχει μόνιμος προπονητής στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φυσικά το μεγάλο ραντεβού είναι της 5ης Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα και οι στοιχηματικές έχουν αρχίσει να αναζητούν τον προπονητή των «Πρασίνων» στο ντέρμπι, έχοντας στη λίστα κάποια μεγάλα ονόματα.

Βέβαια η διοίκηση της ΚΑΕ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κινηθεί στην εγχώρια αγορά για την ανεύρεση του νέου προπονητή, καθώς το μπάτζετ δεν επιτρέπει ανοίγματα. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό ως βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ από κοντά ακολουθεί ο Στέφανος Δέδας, που πάντως στην παρούσα φάση έχει συμβόλαιο με τη Χάποελ Χολόν.

Σύμφωνα με την Kingbet στα ψηλά της λίστας συναντάμε ακόμα τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος είναι πάνω από ένα χρόνο χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση από την Μπασκόνια, αλλά και δύο αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του Παναθηναϊκού: ο Μάικ Μπατίστ (δουλεύει στο τεχνικό τιμ των Ορλάντο Μάτζικ) και ο Oντεντ Κάτας, προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα υπάρχουν κάποια ονόματα που είναι μάλλον… ευσεβείς πόθοι, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο Ρικ Πιτίνο και ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου (αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ), ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments