Lifestyle

Ασημίνα Ιγγλέζου: Ο μεγάλος της τσακωμός στην ομάδα των μαχητών

Ασημίνα Ιγγλέζου: Ο μεγάλος της τσακωμός στην ομάδα των μαχητών
Ασημίνα Ιγγλέζου: Η παίκτρια από την ομάδα των «Μαχητών» ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι καβγάδες και οι εντάσεις στο «Survivor 4» δεν λένε να κοπάσουν και καθημερινά επικρατεί ένας πανικός είτε στις καλύβες είτε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή τη φορά, η Ασημίνα Ιγγλέζου από την ομάδα των «Μαχητών» ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο Αθηναίος επιχειρηματίας κατηγόρησε την αθλήτρια ότι έχει μία τάση να υπερασπίζεται την ομάδα των «Διάσημων». Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Ασημίνας Ιγγλέζου, η οποία είπε την άποψη της με έντονο ύφος εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλο.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών. Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες.

Παράλληλα, εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο, όμως αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με φωτογραφίες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της. Στο «Survivor 4» έχει μπει με έναν και μόνο σκοπό. Να κερδίσει. Και αυτό θα το κάνει δίνοντας προσοχή σε ότι κάνει αυτή και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι τα παιδιά της θα είναι περήφανα για αυτήν.

Πριν από λίγο καιρό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος την είχε συναντήσει και είχαν μιλήσει για όλα αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει, έχοντας παράλληλα και δύο παιδιά. «Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω», είπε ενώ αναφέρθηκε και στο μεγαλύτερο επίτευγμά της στον αθλητισμό λέγοντας πως είναι «ο αγώνας του 2019 στις Άλπεις ο οποίος είναι 350χλμ με 27 χιλιάδες υψομετρικά, ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερα να τερματίσω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments