Αθλητισμός

Όντεντ Κάτας Παναθηναϊκός: Τι πρέπει να κάνει για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας

Όντεντ Κάτας Παναθηναϊκός: Τι πρέπει να κάνει για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας
Όντεντ Κάτας Παναθηναϊκός: Εκτός από την έλευση προπονητή οι "πράσινοι" θα πρέπει να αλλάξουν και κάποια πράγματα στο παιχνίδι τους.

Το πρότζεκτ του Γιώργου Βόβορα στον Παναθηναϊκό δεν επέδωσε καρπούς. Το μπάτζετ μειώθηκε και η ομάδα μπήκε σε ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά οι στόχοι παρέμειναν οι ίδιοι. Να κατακτηθούν οι δυο στόχοι στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Για το τελευταίο υπάρχει σίγουρα απογοήτευση καθώς με εξαίρεση κάποια καλά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, η εικόνα των “πράσινων” δεν είναι καθόλου καλή και η παρουσία στην επόμενη φάση μόνο σίγουρη δεν είναι.

Παράλληλα δεν έλειψαν και οι “γκέλες” στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά την ήττα από το Λαύριο ακόλουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν επίσης κάποια προβλήματα, αλλά είναι ομάδα με εμπειρία και ποιότητα και μετά από πολλά χρόνια η διαφορά των δυο ομάδων δεν είναι χαοτική. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά στον Όντεντ Κάτας προκειμένου να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Δεν αρκεί μόνο μια αλλαγή στον πάγκο

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ένας νέος τεχνικός δεν αρκεί για να αλλάξει εντελώς η εικόνα της ομάδας. Για παράδειγμα θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό του ρόστερ με τροποποιήσεις στο ρόλο κάποιων παικτών. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sportime: “Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποκτήσει πλέι μέικερ (ακούγεται ότι έχουν ήδη ρίξει ματιές στην αγορά και ψάχνουν) και να φέρει τον Μακ πίσω από τον Νέντοβιτς στο «2».

Φάνηκε καθαρά ότι ο Φόστερ δε μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο. Και πλέον είναι ολοφάνερο ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν τίποτα περισσότερο να περιμένουν. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να υπάρξουν «σταθερές» στο παιχνίδι. Να γίνει η ομάδα περισσότερο «σκληρή» στην άμυνα. Μόνο έτσι θα καταφέρει να «ξεμπλοκάρει» κι επιθετικά, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να μπει σε ένα δρόμο λογικής. Γιατί αυτό απουσιάζει παντελώς… Η λογική!”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments