Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέβασε φωτογραφίες φωτιά στον λογαριασμό της στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέβασε φωτογραφίες φωτιά στον λογαριασμό της στο Instagram
Ιωάννα Μαλέσκου: Τα likes έπεσαν «βροχή» με τους ακολούθους της να σπεύδουν να σχολιάσουν.

Την ονομαστική της εορτή είχε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ Ιωάννα Μαλέσκου και το… γιόρτασε με τους σχεδόν 200 χιλιάδες ακολούθους της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η τηλεπαρουσιάστρια που έκανε τρομερή επιτυχία στην Κρήτη όπου διατηρούσε και εκπομπή, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε η ίδια έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα υπέροχο μακρύ φόρεμα με ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι που έφτανε μέχρι ψηλά στον μηρό.

Ανήμερα της εορτής της λοιπόν, η πανέμορφη παρουσιάστρια έκανε τους παραπάνω από 170 χιλιάδες followers της να «χαζέψουν» για άλλη μια φορά, καθώς δεν είναι η πρώτη της δημοσίευση όπου αποθανατίζεται το αισθησιακό της βλέμμα και το καλλίγραμμο σώμα της με τα ασυναγώνιστα πόδια της.

Η παρουσιάστρια του «Love It» λοιπόν, είχε την ονομαστική της εορτή και μετά το τέλος της εκπομπή της, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, τις καθιερωμένες πλέον, καθημερινές φωτογραφίες. Η ξανθιά καλλονή πόζαρε φορώντας ένα μάξι λεοπάρ φόρεμα, με ένα μεγάλο άνοιγμα όπου φαίνονταν τα καλοσχηματισμένα πόδια της.

Και τα likes, χάρη στις φωτογραφίες που ανέβασε στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έπεσαν… βροχή με τα σχόλια να είναι πολλά και διαφορετικά αφού άλλοι της ευχόντουσαν για το όνομά της ενώ μερικοί είχαν ως ασχολία τους την εντυπωσιακή της εμφάνιση «υμνώντας» την ομορφιά της.

«Χρόνια πολλά με υγεία», «χρόνια πολλά και καλά», «χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία, χαρά, πολλές επιτυχίες, πολλά χαμόγελα και πολλές όμορφες στιγμές!», «χρόνια πολλά και τυχερά με υγεία» και «χρόνια πολλά με υγεία να χαίρεσαι το όνομα σου! Πάντα επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές» ενώ πολλά ήταν και τα comments για την ομορφιά της: «Είσαι υπέροχη!», «ααα γιατί να είσαι τόσο όμορφη;!», «είσαι μια κούκλα» και «πανέμορφη».

Η Ιωάννα Μαλέσκου λέει «Love It» καθημερινά μέσω του ΣΚΑΙ

«Η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της αλλάζει τα μεσημέρια μας στον ΣΚΑΙ. O Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης με το Love it γίνονται η καθημερινή μας συνήθεια. Αποκλειστικές ειδήσεις, πρόσωπα που αγαπάμε και χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας.

Προτάσεις για μόδα και ομορφιά. Συνεντεύξεις αλλά και συμβουλές από special editors. Η πιο αγαπημένη παρέα είναι στο Love it, με την Ιωάννα Μαλέσκου, καθημερινά στις 12.00 στον ΣΚΑΙ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments