Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [08/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [08/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [08/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [08/01/21].

Κριός

Έχετε μια πιο περιπετειώδη διάθεση σήμερα. Ίσως είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε μια νέα εφαρμογή γνωριμιών. Φυσικά, θα μπορούσατε να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα οπουδήποτε κι αν πάτε σήμερα!

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον/α τώρα, αλλά μια συγκεκριμένη σύγκρουση μπορεί να εξελιχθεί σε μια παθιασμένη αλληλεπίδραση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα για δράση, με μεγάλη έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Αφήστε στην άκρη σενάρια και σχέδια. Θα είστε πολύ καλύτερα αν αυτοσχεδιάσετε σήμερα.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσετε τα όρια σήμερα. Ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε κάτι υπερβολικά ακραίο. Αρκεί ένα ευγενικό κομπλιμέντο.

Λέων

Σταματήστε να περιμένετε να σας έρθει κάτι από τον ουρανό. Η ενέργειά σας εγγυάται ότι κάθε σας κίνηση θα έχει αποτέλεσμα, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωής. Κάντε μια τολμηρή, αποφασιστική κίνηση και δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Παρθένος

Μερικές φορές νιώθετε ότι όλοι έχουν άποψη για την ερωτική σας ζωή και θέλουν να σας δώσουν συμβουλές είτε θέλετε να τις ακούσετε είτε όχι. Προσπαθήστε να αλλάξετε θέμα για να ξεφύγετε.

Ζυγός

Ακόμα κι αν δεν έχετε σχέση, έχετε αρκετή σοφία για να μοιραστείτε. Στην πραγματικότητα, οι έξυπνες συμβουλές σας μπορεί να βοηθήσουν κάποιο φίλο σας που αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση στην σχέση του.

Τοξότης

Καλή τύχη έρχεται στο δρόμο σας, ειδικά σε ό,τι αφορά μια νέα προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή. Πειραματιστείτε στον έρωτα. Τώρα είναι η ώρα να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

Αιγόκερως

Αυτό το φαινομενικά τέλειο άτομο έχει σίγουρα μερικά ελαττώματα, για αυτό μην παρασύρεστε ακόμα. Περιμένετε να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα πριν προχωρήσετε.

Υδροχόος

Ο έρωτας λειτουργεί με μυστήριους τρόπους τώρα. Παρακολουθήστε προσεκτικά τα γεγονότα, γιατί θα μπορεί να προκύψουν κάποιες απροσδόκητες ευκαιρίες ανάμεσα σε καθυστερήσεις, συγκρούσεις και λάθη.

Ιχθύες

Η ερωτική ζωή κάποιου φίλου παρουσιάζει μερικές δραματικές ανατροπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παρέμβετε. Απλώς ακούστε τι έχει να πει, προσφέρετε του έναν ώμο για να κλάψει ή με ό,τι νιώθετε άνετα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments