Lifestyle

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η συγκλονιστική ιστορία με το ατύχημα στην εθνική

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η συγκλονιστική ιστορία με το ατύχημα στην εθνική
Γιώργος Κωνσταντίνου: Καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλα. Ιστορίες από τον ελληνικό κινηματογράφο, προσωπικές εξομολογήσει και το παρατσούκλι του όταν ήταν μικρός.

Στην εκπομπή «Έλα και θα δεις» του Θοδωρή Αθερίδη στο MEGA, βρέθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Μέσα από τις ιστορίες του ζωντάνεψαν μύθοι του ελληνικού κινηματογράφου, ιστορίες από την παιδική του ηλικία, η καλλιτεχνική πορεία ενός μεγάλου ηθοποιού.

Η βραδιά, , ξεκίνησε μ’ ένα μικρό σκετς-έκπληξη στον τιμώμενο καλεσμένο, το οποίο υπογράφει ο Δημήτρης Σταρόβας και απέδωσαν ο ίδιος, η Λένα Παπαληγούρα και ο Θοδωρής Αθερίδης.«Ο Γιώργος Κωνσταντίνου γιορτάζει τα 120 χρόνια στο θέατρο», είπε αστειευόμενος ο Δημήτρης Σταρόβας, κι έκανε στον σπουδαίο ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου αυτό το ιδιαίτερο και ασυνήθιστο δώρο.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για την πρώτη φορά που οδήγησε αυτοκίνητο στην εθνική οδό και το ατύχημα που είχε:

Ακόμη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για τη γνωριμία του με τον μεγάλο δάσκαλο του Θεάτρου Τέχνης, Κάρολο Κουν:

Αμέσως μετά, ο δημοφιλής ηθοποιός τραγούδησε για την παρέα του «Έλα και θα δεις» το «Frère Jacques» από την ταινία «Καλώς ήλθε το δολλάριο»:

 

Τέλος, ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε στο Θοδωρή Αθερίδη και την παρέα του «Έλα και θα δεις» για την παιδική του ηλικία και το… παρατσούκλι του:

Στην παρέα του Θοδωρή Αθερίδη ήταν και ο Γιάννης Βούρος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Μαρία Αντουλινάκη, η Έφη Μουρίκη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Νίκος Στρατηγός και η Λένα Δροσάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments