Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: Απίθανο με ποιον ήταν ζευγάρι πριν τον Πέτρο Κωστόπουλο

Κατερίνα Λιόλιου: Απίθανο με ποιον ήταν ζευγάρι πριν τον Πέτρο Κωστόπουλο
Κατερίνα Λιόλιου: «Πέρυσι το καλοκαίρι είχα σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019 όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν τον Bo και τη Κατερίνα Λιόλιου να είναι ζευγάρι. Οι δυο τους μάλιστα είχαν περάσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί στη Σκιάθο. Ωστόσο κανένας από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.

Τώρα στη ζωή της τραγουδίστριας έχει μπει ο Πέτρος Κωστόπουλος και είναι ζευγάρι περίπου 2 μήνες. Το θέμα αυτό συζητήθηκε  για ακόμη μια φορά και στην πρωινή εκπομπή του Open, “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα σχολιάστηκε αρκετά η μεγάλη διαφορά ηλικίας, η οποία κυμαίνεται στα… 40 χρόνια!

Στο πάνελ ωστόσο το πρωί της Παρασκευής ήταν καλεσμένος ο Bοστην και σχολίασε μεταξύ άλλων, το ζευγάρι Κωστόπουλος-Λιόλιου, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σχέση του με την τραγουδίστρια.

«Πέρσι το καλοκαίρι κάναμε παρέα και ήμασταν μαζί. Αυτό μέχρι εκεί. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία», είπε αρχικά και σχολίασε τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, λέγοντας:

Ο Πέτρος είναι ωραίος τύπος. Σαν εικόνα δεν μου κλωτσάει κάτι. Δεν με χαλάει κάτι. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας και μια πολύ ωραία γυναίκα. Από εκεί και πέρα αν ταιριάζουν σαν χαρακτήρες και έχουν πολλά κοινά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments