Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ΑΕΛ: 2-0

Παναθηναϊκός ΑΕΛ: 2-0
Παναθηναϊκός ΑΕΛ: Η «πράσινη» ομάδα ισχυροποίησε την παρουσία της.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει επί της ΑΕΛ με 2-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, επικρατώντας στη Λεωφόρο, χάρη στα γκολ του Καρλίτος στο 36ο λεπτό και του Εμμανουηλίδη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παρά τις πολλές απουσίες του (εκτός μάχης 9 παίκτες) και την ενδεκάδα… ανάγκης που παρέταξε ο Λάζλο Μπόλονι, ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα είχε την πρώτη του καλή στιγμή με πλασέ του Αϊτόρ που μπλόκαρε σταθερά ο Μπάγιτς.

Το ίδιο συνέβη και στο 6ο λεπτό στο πολύ καλό σουτ του Καρλίτος από το όριο της περιοχής, ενώ στο 16ο λεπτό από λάθος του Μολό, η μπάλα κατέληξε στον Ντουρμισάι, ο οποίος «έστρωσε» στον Πινακά, αλλά ο Διούδης μπλόκαρε σταθερά το σουτ στη γωνία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βγήκε με διάθεση να πιέσει κι άλλο την άμυνα της ΑΕΛ μα δημιουργικά ήταν ένα «κλικ» πιο κάτω σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Η ΑΕΛ από την πλευρά της έψαχνε διαρκώς τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του «τριφυλλιού» και λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα στο 57ο λεπτό, όταν από τη σέντρα του Νικολιά, ο Κολομπίνο βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά το τελείωμά του ήταν πολύ κακό.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ πίεσε για την ισοφάριση μα η άμυνα του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκε καλά σε κάθε γέμισμα προς την εστία του Διούδη, ο οποίος «κατέβασε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και το ευθύβολο σουτ του Κολομπίνο. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και με την ΑΕΛ να είναι ψηλά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ο Εμμανουηλίδης και ο Καμπετσής συνεργάστηκαν μπροστά, με τον τελευταίο να «σερβίρει» ξανά προς τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (86ο λεπτό Σερπέζης), Αϊτόρ (78ο λεπτό Μπουζούκης), Αθανασακόπουλος (60ο λεπτό Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (85ο λεπτό Εμμανουηλίδης), Καρλίτος (78ο λεπτό Καμπετσής).

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Μπάγιτς, Τσόσιτς, Ζίζιτς (60ο λεπτό Μπέρτος), Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (60ο λεπτό Τρούγιτς), Κολομπίνο, Σπαρβ, Νικολιάς, Φίλιπ, Πινακάς, Ντουρμισάι (85ο λεπτό Νούνιτς).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (ολοκληρώθηκε)

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
  • 19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments