Ελλάδα

Περιστέρι: Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού από το διαμέρισμά του

Περιστέρι: Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού από το διαμέρισμά του
Περιστέρι: Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

To υπηρεσιακό πιστόλι από το σπίτι αστυνομικού, στο Περιστέρι, έκλεψαν άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία.

Οι δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο του διαμερίσματος, εισέβαλαν στον χώρο, ενώ στη συνέχεια σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχε το πιστόλι. Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Και δυστυχώς, δεν πρόκειται για ένα περιστατικό που συμβαίνει πρώτη φορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το συμβάν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν γυναίκα αστυνομικός έκανε στάση για να πάρει σουβλάκια στην οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια, μαζί με έναν συνάδελφό της και τότε ήταν που το υπηρεσιακό όπλο της εκλάπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό προέκυψε από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνοίας για τη σοβαρή αυτή υπόθεση. Οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν στη Διεύθυνση Επισήμων, επέβαιναν σε όχημα της ΕΛΑΣ, το οποίο πάρκαραν και αποβιβάστηκαν για να μεταβούν σε ψητοπωλείο. Το όπλο που εκλάπη, ανήκε στην υπαστυνόμο. Σημειώνεται ότι δεν υπηρετεί στη φρουρά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά συμμετείχε στα μέτρα ασφαλείας για τη μετακίνησή του.

Πηγές του υπουργείου ανέφεραν ότι στα μέτρα για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού δεν συμμετέχουν μόνο οι γυναίκες και οι άντρες της Υπηρεσίας Ασφαλείας του Προέδρου της Κυβέρνησης αλλά και προσωπικό από άλλες υπηρεσίες. Από την έρευνα προέκυψε ότι η αξιωματικός σταμάτησε μαζί με συνάδελφό της στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, με σκοπό να πάρουν φαγητό.

Κλείδωσαν το υπηρεσιακό όχημα και αποβιβάστηκαν, με τα ερωτηματικά για το πώς έγινε να ήταν πολλά διότι το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε παραβιασμένο.  Από τη μεριά της, η αξιωματικός κατέθεσε ότι θυμάται να άφησε το όπλο της στο πίσω κάθισμα. Αυτό ωστόσο, δεν ταιριάζει με τη διαπίστωση ότι το αυτοκίνητο δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Έτσι, ξεκίνησε έρευνα από κάμερες καταστημάτων κατά πόσο μπορεί κάποιος να το έκλεψε την ώρα που βρίσκονταν στο ψητοπωλείο, χωρίς να το αντιληφθεί η ίδια. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό φαίνεται πως ήταν τυχαίο και δεν προκύπτει στόχευση της αστυνομικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments