Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [10/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [10/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [10/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [10/01/21].

Κριός

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επιτρέψεις στο μυαλό και την καρδιά σου να δουλέψουν μαζί τώρα. Όμως η λογική σου, ίσως δεν είναι προετοιμασμένη για το έντονο πάθος της καρδιάς σου. Για αυτό είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η ρομαντική πρόοδος της σχέσης σου, δεν χρειάζεται μεγάλες και δραματικές κινήσεις. Μερικές φορές το μυστηριώδες, μπορεί να είναι πολύ πιο δελεαστικό.

Ταύρος 

Αυτά που βλέπεις σαν ερωτικά εμπόδια, ίσως είναι σημάδια αλλαγών. Αν σου είναι δύσκολο να κάνεις υπομονή, προσπάθησε να βρεις κάποιον έμπιστο φίλο για να ακούσει τις ανησυχίες σου. Αυτό θα είναι το τονωτικό που χρειάζεσαι για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου. Έχεις όλη την κοσμική και φυσική υποστήριξη που χρειάζεσαι, για να προχωρήσεις μπροστά με τα ερωτικά σου. Απλά εμπιστέψου πως ό,τι αλλάζει κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Δεν είναι καιρός για να αφήσεις μια ερωτική διαφωνία να κλιμακωθεί. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα θετικό κι αισιόδοξο κλίμα, από ό,τι φαίνεται προκλητικό κι έντονο. Για αυτό άφησε τις διπλωματικές σου δεξιότητες να λάμψουν. Θα είναι η μοναδική σου ικανότητα αυτή που θα οδηγήσει ένα πιθανώς τεταμένο σενάριο στη σωστή κατεύθυνση.

Καρκίνος

Οι ενέργειες του εραστή σου μπορεί να σε παραξενέψουν ή να σε ενοχλήσουν . Όμως αυτό ίσως οφείλεται στο εσωτερικό σου ραντάρ, που σου στέλνει δυνατά και ξεκάθαρα μηνύματα πως ενδέχεται να μην είναι όλα όπως φαίνονται. Αν χρειάζεται να σου εξηγήσει το ταίρι σου τις κινήσεις του, τότε ρώτησέ τον άμεσα τι ακριβώς συμβαίνει. Μην κάνεις υποθέσεις για τις οποίες δεν έχεις καθόλου χρόνο ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. svg%3E

Λέων 

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τον έρωτα και το ρομάντζο, θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη συναρπαστική ενέργεια που προσφέρεται. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η ένταση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θα αλλάξει αισθητά κι ευχάριστα. Έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις διασκεδαστικές στιγμές με τον εραστή σου και να ανακαλύψεις αυτό ακριβώς που χρειάζεται το ταίρι σου.

Παρθένος

Θα νιώσεις το άγχος και την αυξημένη πίεση, επειδή δεν ανοίγεσαι στον εραστή σου τώρα. Αναρωτήσου όμως αν κάποιοι λόγοι σε συγκρατούν ή απλά δεν θέλεις να προσθέσεις περισσότερη ένταση στην ήδη υπάρχουσα. Να ξέρεις όμως, πως τα πράγματα θα γίνουν δραματικά αν επιλέξεις να ακολουθήσεις αυτό το δρόμο. Τι σε εμποδίζει να εκφράσεις σκέψεις ή συναισθήματα με πιο ανάλαφρο τρόπο; Η απάντηση; Τίποτα!

Ζυγός 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, με περισσότερους από ένα τρόπους τώρα στα ερωτικά σου. Παρόλο που δεν διατρέχεις τον κίνδυνο να μιλήσεις με αποφασιστικότητα θα ήταν λογικό να επικεντρωθείς στο πιο δύσκολο θέμα που χρειάζεται προσοχή τώρα. Κάνε και πες ό, τι έχεις καθυστερήσει να πεις. Έχεις την ευκαιρία να ζήσεις παθιασμένες καταστάσεις. Για αυτό μην καθυστερείς.

Σκορπιός

Αν νιώθεις πως αιωρείται ένα βαρύ σύννεφο πάνω από την ερωτική σου ζωή, δεν είσαι υποχρεωμένη να το υποστείς. Αν πιστεύεις πως μια αναταραχή κινδυνεύει να εξελιχθεί, τότε απομακρύνσου για λίγο από το μάτι της καταιγίδας. Οποιαδήποτε ένταση ή αναταραχή πιθανότατα θα είναι σύντομη. Μην προετοιμάζεσαι για ερωτικά δράματα. Αντιμετώπισέ τα σαν μια απλή διαφωνία και όχι σαν κάτι φοβερό. svg%3E

Τοξότης 

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να υιοθετήσεις μια νέα προσέγγιση στη σχέση σου. Αυτή η σεληνιακή επιρροή θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με τη δημιουργική σου πλευρά και θα σου επιτρέψει να εφαρμόσεις μια καινοτόμο προσέγγιση σε ένα παλιό πρόβλημα. Αν αυτό που χρειάζεται είναι μια βαθιά και ανοιχτή συζήτηση με τον εραστή σου, τότε μάλλον απίθανο να αμφισβητήσει την ευαισθησία και την προσοχή, που δείχνεις.

Αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι ότι εξετάζεις ένα ρομαντικό σενάριο και δεν εμπλέκεσαι όσο θέλεις, τότε αυτό μπορεί να αλλάξει. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια γραμμή που είχες αποφασίσει να μην περάσεις. Οι καλές προθέσεις στηρίζουν τις τολμηρές ενέργειες τώρα. Το να είσαι πρόθυμη να τις ερευνήσεις και να τις εξερευνήσεις μπορεί να φέρει γνώσεις που μέχρι τώρα, ήταν αόριστες.

Υδροχόος

Τα συναισθήματα θα είναι ασταθή τώρα. Αυτό που αναδύεται μπορεί να σου φανεί μεγαλύτερο από την ίδια τη ζωή. Για αυτό ίσως χρειαστεί να βρεις έναν τρόπο να αντιμετωπίσεις ό, τι φαίνεται έντονο ή μεταβαλλόμενο. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει ν’ αποφύγεις τα σκόπιμα τεταμένα σενάρια που εμφανίζονται στον ορίζοντα. Δεν χρειάζεται να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση σου, μα σίγουρα μπορείς να επωφεληθείς, αν δεν προχωρήσεις σε δραματικές κινήσεις.

Ιχθύες

Ξέρεις πως είναι θέμα χρόνου πριν αποκαλύψεις στον εραστή σου ένα μυστικό. Σίγουρα δεν είχες καμιά πρόθεση να τον παραπλανήσεις μέχρι τώρα. Ίσως υπήρχε επίσης κάτι που χρειαζόσουν να κατανοήσεις πριν εμπλέξεις τον αγαπημένο σου. Έχεις όμως δίκιο αν πιστεύεις πως έχει δικαίωμα να γνωρίζει. Εμπιστέψου την ικανότητά σου να παρουσιάσεις μια πιο συναρπαστική υπόθεση τώρα από ό, τι είχες το κουράγιο να κάνεις πρόσφατα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments