Ελλάδα

Γιώργος Παπανδρέου: Ενεπλάκη σε τροχαίο ο γιος του στην Κρήτη

Γιώργος Παπανδρέου: Ενεπλάκη σε τροχαίο ο γιος του στην Κρήτη
Γιώργος Παπανδρέου: Ο 38χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ανησύχησε ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ο γιος του, Ανδρέας, ενεπλάκη σε τροχαίο στην Κρήτη. Το ατύχημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιανουαρίου. Ενώ περνούσε από την περιοχή της Σταλίδας, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μόνος στο αυτοκίνητο.

Το ατύχημα συνέβη συγκεκριμένα στην παλιά εθνική οδό από Μάλια προς Χερσόνησο, όταν έφυγε το αυτοκίνητο αριστερά και έπεσε σε μία κολόνα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στη χειρουργική κλινική του “Βενιζελείου”. Μάλιστα, υπεβλήθη σε αλκοτέστ και ήταν αρνητικό. Όπως είπε στο cretalive.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Κωνσταντίνος Τερζάκης, μεταφέρθηκε στο “Βενιζέλειο” και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική για παρακολούθηση. Φέρει κατάγματα στα πλευρά αλλά είναι σε καλή κατάσταση”.

Σημειώνεται πως ο 38χρονος Ανδρέας Παπανδρέου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στην Κρήτη.

Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στη Σουηδία και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον βελονισμό και μάλιστα διδάσκει μελισσοβελονισμό στην Κρήτη. Πρόκειται για βελονισμό με κεντριά μελισσών σε βελονιστικά σημεία, σε αρθρώσεις και άλλα σημεία του ανθρώπινου σώματος.

Όσο για το τι κάνει πρακτικά, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τη δύναμη της καρδιάς, τη διαπερατότητα των αγγείων, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ ενεργοποιεί το ανοσποιητικό και το ρυθμίζει. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκτός από τον βελονισμό διοργανώνει και εκδρομές με ιστιοφόρο όπου αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του.

Μάλιστα, η αγάπη του για τα ταξίδια και την Ελλάδα είναι γνωστή και μεγάλη και για αυτό τον λόγο έχει δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία έχει δική της ιστοσελίδα και αποτελείται από νέους ανθρώπους που εργάζονται στη θάλασσα και αναλαμβάνουν κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκό σε νησιά των Κυκλάδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments