Lifestyle

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα μυστικά που αποκαλύπτονται απειλούν την Ασημίνα και τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα μυστικά που αποκαλύπτονται απειλούν την Ασημίνα και τη Δρόσω
Άγριες Μέλισσες spoiler: Η εμφάνιση του Τάκη στο Διαφάνι αλλάζει δραματικά τις ισορροπίες και οι αδελφές Σταμίρη έρχονται αντιμέτωπες με δύσκολες καταστάσεις. Θα καταφέρουν άραγε να ξεφύγουν;

Και πάνω που πήγαινε η Δρόσω να ησυχάσει και να ξεκινήσει την σχέση της με τον κατά πολύ βελτιωμένο Κωνσταντή, ο ερχομός του Τάκη φέρνει τα πάνω κάτω. Παρά το γεγονός ότι η Ελένη πείθεται να του δώσει καταφύγιο μετά την επιμονή της Δρόσως, διακινδυνεύοντας έτσι το να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα, ο Τάκης δεν πρόκειται να αφήσει την Δρόσω να του φύγει μέσα από τα χέρια.

Ξέρει πολλά τόσα ώστε φτάνουν να αναστατώσουν τη ζωή των Σεβαστών και των Σταμίρηδων. Κι αν το μυστικό της Τρούμπας μπορεί κάπως να ξεπεραστεί, μιας και ο Κωνσταντής τα ξέρει όλα και η Δρόσω θα έβρισκε σε αυτόν ένα σύμμαχο, το μυστικό για τον μικρό Σέργιο μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα και να δοκιμάσει για άλλη μια φορά την σχέση της με την Ασημίνα.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την τροπή που παίρνει ο χαρακτήρας του Νικηφόρου – μετατρέπεται σε έναν νέο Δούκα – η Ασημίνα όχι μόνο δεν θα έχει στήριξη αλλά θα τον βρει απέναντί της.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου το σχέδιο της Ελένης (ρόλο που ερμηνεύει η ηθοποιός Μαρία Κίτσου), που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη (ρόλο που ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί γιατί δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που μπορούν να τον καταγγείλουν. Στον συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή στο χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει απ’ τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;

Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει, ενώ η απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης της Ασημίνας και του μικρού Σέργιου θα αποκαλύψει την ύπαρξη του Τάκη στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Η Ασημίνα το σκάει από το χωριό με τον μικρό Σέργιο

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» η Ασημίνα θα «το σκάσει» με τον μικρό Σέργιο και ο Νικηφόρος θα πιάσει τον Μπάμπη να του ζητήσει εξηγήσεις. Τελικά, ο Μπάμπης συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή για να πιεστεί και να αποκαλύψει το πού βρίσκεται η Ασημίνα. Ο Μπάμπης δεν θα πει τίποτα. Την Ασημίνα βρίσκει η Ελένη που όμως την πρώτη φορά δεν θα καταφέρει να την πείσει να επιστρέψει στο Διαφάνι. Τη δεύτερη φορά η Ελένη της μεταφέρει ένα μήνυμα από τον Νικηφόρο, με το οποίο την απειλεί ότι θα τα αποκαλύψει όλα και θα της πάρει για πάντα τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα θα επιστρέψει, αλλά οι πληγές δύσκολα θα επουλωθούν με τον Νικηφόρο.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments