Ελλάδα

Παρουσιάστε: Χαμός στο στρατόπεδο – Η νέα είσοδος που θα ταράξει τα νερά

Παρουσιάστε: Χαμός στο στρατόπεδο – Η νέα είσοδος που θα ταράξει τα νερά
Παρουσιάστε: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Αναταραχή, παρεξηγήσεις και μία είσοδος που ταράζει τα νερά στο μαγαζί «Μανούλας σου…», συνθέτουν το σκηνικό του σημερινού επεισοδίου της σειράς του ANT1 «Παρουσιάστε».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Γούλας μαθαίνει για τον υποβιβασμό του σε Αντισυνταγματάρχη και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Πλέον υποβιβάζεται και σε υπο-διοικητής και θα πρέπει να υπακούει τον Σκορδά. Έξαλλος, αποφασίζει να σαμποτάρει τη δράση του «νέου» του διοικητή και ένας εμφύλιος ξεσπά που βυθίζει τα πάντα στο χάος. Ο ήδη έκρυθμος Καρυπίδης γίνεται τούρμπο, όταν μαθαίνει για τη δολιοφθορά του Μαργαρώνη στην σχέση του με την Φραντζέσκα, και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την εκδίκησή του…

Ένα απρόσμενο μήνυμα όμως από την Φραντζέσκα έρχεται να αλλάξει τα πράγματα. Στης «Μανούλας σου…», η νέα προσθήκη του μαγαζιού, η Ζαχαρούλα, έχει βάλει τον Φίλη και τον Έλτον να κονταροχτυπιούνται για τα μάτια της. Η Ναταλία όμως δεν εντυπωσιάζεται και βλέπει με μισό μάτι τη μυστήρια νέα τους υπάλληλό.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή συγχωνεύονται για λόγους οικονομίας. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου. Στον ρόλο του Ταξίαρχου ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Στον ρόλο της Ζαχαρούλας η Τραïάνα Ανανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments