Lifestyle

Survivor spoiler 12 1: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο σήμερα

Survivor spoiler 12 1: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο σήμερα
Survivor spoiler 12 1: Οι «Διάσημοι» μπαίνουν στον σημερινό αγώνα με λιγότερες αντοχές και κακή ψυχολογία. Θα καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή και να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας;

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα των «Διασήμων». Μετά την δεύτερη σερί ήττα με 10 – 2 και με την σκιά της επερχόμενης αποχώρησης, έρχονται σε έναν αγώνα που απαιτεί δύναμη, αλλά ακρίβεια και αντοχή. Και σαν να μην έφταναν οι ήττες και η πείνα, έρχονται και οι γκρίνιες. Μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη τα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους στις σχέσεις των «Διασήμων», και το χθεσινό συμβούλιο ήρθε να αποκαλύψει τις δύο υποομάδες που υπάρχουν.

Οι κόντρες συνεχίζονται και οι καβγάδες δεν λείπουν από την παραλία. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Κάτια Ταραμπάνκο συγκρούονται ανοιχτά για την συνεισφορά τους στην ομάδα. Με αφορμή το φαγητό οι δύο παίκτριες καβγαδίζουν με την Κάτια να λέει «Εγώ τρέχω για την ομάδα» και την Ελευθερία Ελευθερίου να απαντάει «Κι εγώ τρέχω. Το ότι δεν πετυχαίνω το στόχο δεν σημαίνει πως είμαι άχρηστη! Εντάξει κοπέλα μου;». Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κοριτσιών ξεκινάει από την στιγμή που η Κάτια την ψήφισε για να φύγει.

Δείτε spoiler από το σημερινό επεισόδιο

 

Στο χθεσινό συμβούλιο πάλι οι ψήφοι μοιράστηκαν στον Καλλίδη και στον Κοψιδά που είναι η πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση. Το γεγονός ότι η Άννα Μαρία και η Ανθή ψήφισαν έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες, τον Γιώργο Κοψιδά, ξεσήκωσε και τους χρήστες του twitter που δεν άφησαν ασχολίαστη την ψηφοφορία.

Αυτά που δεν έδειξαν οι κάμερες

Όσον αφορά τις κρυφές ψήφους σήμερα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είδαμε τι ψήφισαν χθες οι Ελευθερίου, Κοψιδά, Κονδυλάτου και Παππά. Από ότι φαίνεται η Ελευθερία Ελευθερίου, η Άννα Μαρία, ο Περικλής έχουν σαφώς διαχωρίσει την στάση του από την Κάτια και τον Κοψιδά, οι οποίοι είναι και οι πιο δυνατοί παίκτες, αλλά τους καταλογίζουν προβλήματα συμπεριφοράς.

 

Στο σημερινό αγώνα για το έπαθλο ασυλίας θα κριθούν πολλά και στο συμβούλιο του νησιού η χαμένη ομάδα θα χρειαστεί να ξαναψηφίσει. Αν οι διάσημοι, οι οποίοι χθες μάλιστα παραδέχτηκαν ότι είναι πιο αδύναμη σαν ομάδα τόσο λόγω ηλικιακής διαφορά με την ομάδα των Μαχητών όσο και από άποψης σωματοδομής, δεν καταφέρουν να πάρουν σήμερα την ασυλία τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ και η γκρίνια θα μεγαλώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments