Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Live: Οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Live: Οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Live: «Ασπρόμαυροι» και Πειραιώτες πέφτουν στη μάχη στο εξ αναβολής ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της Super League.

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες που επέλεξαν Πάμπλο Γκαρσία και Πέδρο Μαρτίνς για το αποψινό μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στον εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ κατεβαίνει με τους: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κρμέντσικ. Όπως μπορείτε να δείτε ο Γκαρσία εμπιστεύεται για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι τον Αμρ Ουάρντα που επέστρεψε μετά τη σύντομη θητεία του στον Βόλο, αλλά και τον νεοφερμένο Τσέχο φορ Μίχαελ Κρμέντσικ για την κορυφή της επίθεσης.

Δείτε την ενδεκάδα του «Δικέφαλου»

Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και αυτός στην ενδεκάδα του τον νεοφερμένο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στα αριστερά της άμυνάς του, ενώ στους πρώτους 11 βρίσκονται τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά, όσο και ο Κώστας Φορτούνης. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επιλέξει τους: Σα, Ραφίνια, Σεμέντο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Δείτε τη διάταξη του Ολυμπιακού

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη για να πλησιάσει τους «ερυθρόλευκους» στους 7 βαθμούς. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε στην άδεια Τούμπα μπορούν να πλησιάσουν κι άλλο τον μεγάλο τους στόχο για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Τη δική τους μάχη δίνουν και οι επίημοι λογαριασμοί των δύο ομάδων στο Twitter που παρουσιάζουν στοιχεία για το παιχνίδι, αλλά και όμορφες δημιουργίες με τους παίκτες των δύο μεγάλων αντιπάλων.

Ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ δίνει στατιστικά στοιχεία για το αποψινό ματς

Ο λογαριασμός του Ολυμπιακού επιχειρεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών με ωραίες φωτογραφίες

Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments