Αθλητισμός

Ατρόμητος – Λαμία: 2-1

Ατρόμητος – Λαμία: 2-1
Ατρόμητος - Λαμία: Πήραν, έστω και δύσκολα, τη νίκη οι Περιστεριώτες.

Τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Λαμία με ανατροπή πήρε ο Ατρόμητος για το εξ αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 7′ με τον Τάσο Καραμάνο, ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι στο 38′ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ τη νίκη στους Περιστεριώτες έδωσε ο Πάτρικ Σάλομον με τέρμα στο 85ο λεπτό του ματς.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι είχε νικήσει και τον ΠΑΟΚ με ανατροπή. Οι Περιστεριώτες έχουν πλέον πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 16 παιχνίδια και έπιασαν τον Αστέρα Τρίπολης στην έκτη θέση. Η Λαμία υπέστη την 11η ήττα σε 14 ματς, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

Ο Ατρόμητος ανέλαβε τον έλεγχο του ματς μετά το 20′, πίεσε, δίχως όμως να απειλήσει την εστία του Επασί. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν εύκολα το 0-1 με τον Καραμάνο, ώσπου… προδόθηκαν στο 37′ από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Προβυδάκης, όταν ανέτρεψε τον Ραμπέγιο. Στο 38′ ο Χριστοδουλόπουλος έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία, ο Επασί έπεσε και αριστερά και το 1-1 ήταν γεγονός.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, την ίδια ώρα που η Λαμία επεδίωκε να χτυπήσει στην κόντρα, όπως έκανε και στο πρώτο μισό με τους γρήγορους Ρόμανιτς και Ντέλετιτς. Στο 57′, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του Ρόμανιτς από το όριο της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη φορά στο δεύτερο 45λεπτο που απείλησε ο Ατρόμητος ήταν στο 81′ με τον Μανούσο, που με τον μηρό έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η δεύτερη άξια αναφοράς τελική των Περιστεριωτών, ωστόσο, έγινε γκολ. Στο 85′ ο Σάλομον με πολύ ωραίο σουτ έξω από την υπεροχή έγραψε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο, που απλά είχε την ουσία.

Στο 92′ ο νεοαποκτηθείς Μπα, που έκανε ντεμπούτο, θα μπορούσε να σημειώσει το 2-2, αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή και αριστερά πέρασε άουτ. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε την υπεροχή αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει, κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μια Λαμία που σίγουρα πρέπει να προβληματιστεί από τον τρόπο που έχασε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γκαλβάο (40′ Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46′ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70′ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (70′ Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70′ Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Τζανετόπουλος (86′ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (68′ Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78′ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86′ Ρόμανιτς), Ντέλετιτς, Καραμάνος (78′ Αραμπούλι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments