Lifestyle

Έλενα Ακρίτα: Με τους σκατόψυχους δεν θέλω να έχω σχέση

Έλενα Ακρίτα: Με τους σκατόψυχους δεν θέλω να έχω σχέση
Έλενα Ακρίτα: Εμφανίσθηκε στο πρώτο «The 2Night Show» της χρονιάς.

Καλεσμένη στην πρώτη τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα.

Η γνωστή σεναριογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παραίτησή της από τα «Νέα», για όσους διαφωνούν με τις απόψεις της, για την πολιτική, για τις «κόντρες» της με πρόσωπα της σόουμπιζ και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σχολιάζοντας την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού και τον εμβολιασμό που ξεκίνησε προσφάτως, υπογράμμισε ότι «η καραντίνα με πιέζει πολύ, με ρίχνει, με κατεβάζει. Κάθε μέρα γίνεται πιο δύσκολο, είμαι και καταθλιπτική και αυτό δεν βοηθάει». «Θα κάνω το εμβόλιο, παρόλο που είμαι αλλεργική, θέλω τη ζωή μου πίσω», επεσήμανε.

«Αυτοί που δεν με γουστάρουν καθόλου δεν μου μιλάνε, μου ρίχνουν δηλητηριώδη βλέμματα. Από τα νιάτα μου είχα αυτούς που με αγαπούσαν πολύ και αυτούς που δεν με γούσταραν. Με την πολιτική αυτό το χάσμα έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο. Δεν με νοιάζει. Δεν θέλω να είμαι μια γροθιά με κανέναν. Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

Και υπογράμμισε το εξής: «Με τους σκατόψυχους δεν θέλω να έχω σχέση. Δεν μπορώ τους τοξικούς ανθρώπους πουθενά στη ζωή μου. Δεν έχω λόγο να είμαι αγαπημένη με τον φασίστα, ούτε με τον ομοφοβικό, ούτε με κανέναν. Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με αυτόν που λέει τον Ζακ, πρεζόνι».

Απαντώντας μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για την πρόσφατη παραίτησή της από την εφημερίδα «Τα Νέα», σχολίασε πως «ήταν αξιοπρεπής η παραίτησή μου, παρόλο που το κείμενο πήγαινε κόντρα στην πολιτική της εφημερίδας. Δεν άφησα κανένα περιθώριο, έφυγα και πάμε για άλλα. Πολλοί δεν περίμεναν ότι θα παραιτηθώ».

Όσο για την κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε ότι «δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα, έχω δεχθεί δύο μηνύσεις μέχρι τώρα στη ζωή μου. Με τον κ. Σεφερλή, δεν προσπάθησα να τα βρούμε εξωδικαστικά. Λογικά θα παρευρεθώ στο δικαστήριο».

Ακολουθεί η συνέντευξη της Έλενας Ακρίτα στο «The 2Night Show»:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments