Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 75: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 14/01 – Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 75: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 14/01 – Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 75: Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα.

Ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία κι εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του συνεταιρισμού. Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα… Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω απ’ την πλάτη της στην αδερφή της;

Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν το γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη αλλά ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδια τους. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του;

Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει με τον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για το φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούνε σε έναν μοναχό της μονής Εσταυρωμένου. O αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή έχει ξεκινήσει.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments