Lifestyle

Josephine: Αυτός είναι ο λόγος που παρεξηγήθηκε με την Κόνι Μεταξά

Josephine: Αυτός είναι ο λόγος που παρεξηγήθηκε με την Κόνι Μεταξά
Josephine: Μίλησε για την παρεξήγησή της με την Κόνι Μεταξά, αλλά και για το αν τελικά είναι ζευγάρι με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Μια εκ των καλεσμένων της βραδινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show» ήταν η γνωστή τραγουδίστρια και νικήτρια του Just The 2 Of Us για το 2020, Josephine. Πρόκειται για μια από τις πιο εκρηκτικές ποπ σταρ που έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Η Josephine λοιπόν, που παρέα με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο κέρδισε στο μουσικό τηλεοπτικό σόου του OPEN, την περασμένη χρονιά, το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για τον τσακωμό της με την Κόνι Μεταξά, αλλά και για το αν τελικά είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο τηλεοπτικό σόου.

«Με την Κόνι Μεταξά είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δύο. Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι μόνο  τον εαυτό μου. Όταν είχε πάει η Κόνι στο J2US, είχαμε λίγο παρεξηγηθεί γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της. Τώρα το κατάλαβε κι εκείνη που πήγα εγώ στο σόου τι εννοούσα», είπε για τη πολυσυζητημένη «ρήξη» της με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Όσο αφορά στη φημολογούμενη σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, δήλωσε το εξής: «Επειδή δουλεύω πολύ σκληρά ήθελα να είναι καλός ο παρτενέρ μου για να νικήσουμε. Δεν υπήρχε έρωτας μεταξύ εμένα και του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Προσπάθησα να πιέσω τον Νάσο για να βγάλει το 100 % του εαυτού του γιατί ο στόχος ήταν η νίκη».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, η πετυχημένη τραγουδίστρια απάντησε πως «πορώνομαι με τη δουλειά μου». «Δουλεύω πολύ σκληρά. Πιστεύω ότι σε δύο χρόνια θα μπορώ να πάω στη Eurovision», εξομολογήθηκε.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με ένα μέρος της συνέντευξης της Josephine στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

5η σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show»

«Ποια είναι τα συστατικά για μια ενδιαφέρουσα βραδιά; Αυθορμητισμός, χιούμορ, ανεβασμένη διάθεση, μουσική, καλή παρέα και φυσικά… ευχάριστα απρόοπτα! Όλα όσα έχει το The 2night Show, που φέτος… γράφει την 5η του σεζόν στο late night πρόγραμμα του ANT1.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γρηγόρης θα ξεκλειδώσει τα συναισθήματά τους, θα τους κάνει να γελάσουν, να συγκινηθούν και να… ντύσουν τα βράδια μας με τις δικές τους ιστορίες.

Στην παρέα του Γρηγόρη έχουν προστεθεί φέτος οι Σφήκες: Η Χρύσα Κατσαρίνη, η Super Κική και η Φελίσια Τσαλαπάτη! Είναι μια τρομερή θηλυκή τριάδα που θα… τσιμπάει, αλλά δεν θα πονάει τους καλεσμένους του Τhe 2Νight Show».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments