Αθλητισμός

Ματέους Ρέις: Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του – Ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ

Ματέους Ρέις: Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του – Ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ
Ματέους Ρέις: Πρόκειται για παίκτη που ενδιαφέρονται πολλές ομάδες.

Ο Ματέους Ρέις ντε Λίμα, γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου του 1995, γνωστός ως Matheus Reis, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας που παίζει για τη Ρίο Άβε ως αριστερός μπακ.

Πρόσφατα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία φέρνουν τον περιζήτητο ποδοσφαιριστή στο στόχαστρο μιας ελληνικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα, του ΠΑΟΚ. Πρόκειται ωστόσο, για παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όσο για το προφίλ του Ματέους Ρέις, είναι 25χρονος αριστερός μπακ που ανήκει στη Ρίο Άβε, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα λοιπόν, με την εφημερίδα «O Jogo», ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, παράλληλα όμως και η ξένη ομάδα. Το δημοσίευμα βέβαια, αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα έχουν προχωρήσει και οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει και σε συμφωνία.

«Η μεταγραφή δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στη Σπόρτινγκ, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Λούμορ Αγκμπενιένου της Σπόρτινγκ ως δανεικός στη Ρίο Άβε», αναφέρει σε απόσπασμα του το δημοσίευμα από την πορτογαλική εφημερίδα.

«Ο Ολυμπιακός επανέρχεται για τον Ματέους Ρέις»

Πάντως, πληροφορίες από την Πορτογαλία πάλι ανέφεραν πως και ο Ολυμπιακός τον ήθελε. Ειδικότερα, οι Πορτογάλοι είχαν γράψει τον περασμένο μήνα ότι αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ρέις, τη στιγμή που η Σπόρτινγκ προσπαθούσε να φτάσει σε συμφωνία με τη Ρίο Αβε, προτού αλλάξει η χρονιά και ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος τη μεταγραφή του.

Εξάλλου, το όνομα του Ματέους Ρέις έπαιξε πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μπακ δεν προχώρησε και ο Λατινοαμερικάνος άσος παρέμεινε στη Ρίο Αβε. «Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέους Ρέις αναθερμάνθηκε, τη στιγμή που η Σπόρτινγκ προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την Ρίο Αβε», είχαν προτάξει στην ιβηρική χερσόνησο για να τονίσουν πως «η Σπόρτινγκ απέκτησε ισχυρό ανταγωνισμό και δυσκολεύει πολύ η προσπάθειά της για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση της Ρίο Αβε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments