Ελλάδα

Σοφία Μπεκατώρου: Τι απαντά ο παράγοντας που κατηγορεί ότι την κακοποίησε

Σοφία Μπεκατώρου: Τι απαντά ο παράγοντας που κατηγορεί ότι την κακοποίησε
Σοφία Μπεκατώρου: Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, Αριστείδης Αδαμόπουλος αρνείται κάθε κατηγορία που του προσάπτει η Ολυμπιονίκης.

Τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου είναι ραγδαίες. Αρχικά η Ολυμπιονίκης αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στα λόγια και κατονόμασε τον άνθρωπο που, όπως ισχυρίστηκε, προσπάθησε να τη βιάσει. Αυτός είναι ο Αριστείδης Αδαμόπουλος που κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος παράγοντας ήταν και μέλος της Νέας Δημοκρατίας αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις το κόμμα προχώρησε σε αναστολή της κομματικής του ιδιότητας. Μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για το θέμα: «Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τι απαντά ο ίδιος ο Αδαμόπουλος για τις καταγγελίες

Μερικές ώρες μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί ο Αριστείδης Αδαμόπουλος έσπασε τη σιωπή του. Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας με επιστολή του στο “Πρώτο Θέμα” αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ ενώ καταλήγει πως “επιφυλάσσομαι παντώς νομίμου δικαιώματός μου για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου”.

Διαβάστε την απάντηση του κ. Αδαμόπουλου: Κύριοι, Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμά σας σε σχέση με το πρόσωπό μου και την κυρία Μπεκατώρου, τυγχάνουν παντελώς ανακριβή, ψευδή, συκοφαντικά και υποβολιμιαία, καθόσον ουδέποτε έλαβαν χώρα τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Μπεκατώρου σε σχέση με το πρόσωπό μου. Για το λόγο αυτό σας καλώ όπως αποσύρετε άμεσα όλα τα δημοσιεύματα τα οποία με εμπλέκουν αδίκως με τις καταγγελίες της κυρίας Μπεκατώρου και επιφυλάσσομαι παντώς νομίμου δικαιώματός μου για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων. Αριστείδης Αδαμόπουλος, Αντιπρόεδρος ΕΙΟ”.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός παράγοντας βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου, με 7 διαδοχικές θητείες. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις το μέλλον του στην ομοσπονδία είναι αβέβαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments