Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [16/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [16/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [16/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [16/01/21]

κριός

Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να μεγαλώσουν αναφορικά με τη σχέση σου. Μπορεί να οφείλονται στην υπερβολική σου ευαισθησία το γεγονός πως διογκώνεται στο μυαλό σου ένα ερωτικό σενάριο. Αν πρέπει να εστιάσεις σε οποιαδήποτε περιοχή εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας για να ηρεμήσεις… κάνε το. Το να μετατρέψεις αυτό που σε βαραίνει σε κάτι πιο ανάλαφρο, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

ταύρος

Ίσως αναρωτιέσαι από πού προέρχονται αυτές οι ξαφνικές εξελίξεις ή πιθανώς το χάος που επικρατεί στην ερωτική σου ζωή. Φυσικά, μην το αφήσεις να σου δημιουργήσει περιττή ή άσκοπη πίεση. Είσαι σε θέση να συνδυάσεις το συναισθηματισμό σου με τη λογική. Άφησέ τη να σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε ό,τι σου φαίνεται κατά καιρούς ανησυχητικό. Διατήρησε την ηρεμία και τη γαλήνη σου, για να μπορέσεις να συνεχίσεις .

δίδυμοι

Άσκησε το δικαίωμα που έχεις για την προστασία της ιδιωτικής σου ζωής τώρα, ειδικά αν κάτι στη σχέση σου φαίνεται ιδιαίτερα τεταμένο. Η αποστασιοποίηση και η απομόνωσή σου, θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις σε ό,τι χρειάζεται… αλλά με καθαρό μυαλό. Αν αυτό σε βοηθήσει, τότε θα βοηθήσει και τον εραστή σου να συνέλθει.

καρκίνος

Αν τα συναισθήματά σου αποφάσισαν να έχουν πιο δυνατή φωνή τώρα από ό,τι συνήθως…. τότε πρέπει να παραδεχτείς πως θα είναι μάταιο να αντισταθείς. Ό, τι κι αν κάνεις, μην θεωρήσεις την υποχώρηση, σαν ένδειξη αδυναμίας. Αυτό που νιώθεις είναι αυθεντικό και υποστηρίζεται από την αλήθεια. Γι’ αυτό άφησε ό,τι πηγάζει από μέσα σου, να σε βοηθήσει να δεις την ερωτική σου ζωή με έναν πιο ρεαλιστικό – ή καθησυχαστικό – φακό.

λέων

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον φωνάζουν «φρικιό ελέγχου»….όμως θα κερδίσεις πολύτιμους πόντους στα μάτια ενός εραστή σου, αφήνοντας την έμφυτη επιθυμία σου να διαχειρίζεσαι ή να καθοδηγείς….τα πράγματα τώρα. Μια ορατή εμφάνιση υπομονής και ευελιξίας από μέρους σου, θα δημιουργήσει μια πολύ χρήσιμη, θετική ατμόσφαιρα… που λειτουργεί προς όφελός σου. Κάνοντας λιγότερα, θα πετύχεις περισσότερα για να διατηρήσεις τα πράγματα γλυκά και ήρεμα.

παρθένος

Νιώθεις τυχερή και γαλήνια, που βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Πρέπει να γνωρίζεις, πως και τα δύο θα επηρεάσουν τώρα την ερωτική σου ζωή. Αλλά για να συνδεθείς πραγματικά και να επωφεληθείς από αυτά, θα πρέπει να γίνεις φάρος θετικότητας και ανοιχτής σκέψης. Αν υιοθετήσεις μια τέτοια στάση, σε περιμένουν απολαυστικές στιγμές. Εντόπισε τις εμπνευσμένες εξελίξεις, που σε περιμένουν.

ζυγός

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που το πάθος χρειάζεται καθοδήγηση ή διαχείριση. Με τον ισχυρό Άρη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, ίσως αντιμετωπίσεις τη θερμότητα που εμφανίζεται, σε κάποια από τις διάφορες μορφές της. Αγκαλιάζοντας και αξιοποιώντας αυτή τη ενέργεια θετικά, μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο. Κάνε αυτή η προσπάθεια….να γίνει η παθιασμένη αποστολή σου, τώρα.

 σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να συνδυάσεις τη λογική με τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Διαφορετικά, μπορεί να είσαι επιρρεπής στο να πεις ή να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα. Μην καταπνίγεις αυτό που νιώθεις… αλλά να γνωρίζεις πως τροφοδοτεί αρνητικά συναισθήματα… όπως αμυντικότητα, εμμονή ή ζήλια. Κανένα από αυτά δεν υπόσχεται κάτι ευχάριστο.

τοξότης

Η προθυμία σου να μιλήσεις ανοιχτά στον εραστή σου, σε οδηγεί στη μέση της εξέλιξής σου. Όμως μια συζήτηση υποστηριζόμενη με λογική και υπομονή είναι ο καλύτερος τρόπος που πρέπει να ακολουθήσεις. Αυτό σημαίνει αποφυγή περισπασμών, ανεξάρτητα από το πόσο ευχάριστοι μπορεί να είναι. Σημαίνει επίσης να διατηρήσεις μια ανταλλαγή ανάμεσά σας, μακριά από συναισθηματισμούς κι εντάσεις. Η προετοιμασία της πνευματικής σου ηρεμίας, θα είναι μεγάλη βοήθεια.

αιγόκερως

Είναι το κατάλληλο διάστημα για να αξιοποιηθεί και να μοιραστεί η δημιουργική ή παθιασμένη ενέργεια που επικρατεί. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η εύρεση ενός τρόπου συν-δημιουργίας μπορεί να οδηγήσει στην ενίσχυση της οικειότητας, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Προσφέρεται αμφίδρομη υπερηφάνεια και θαυμασμός. Αν χρειάζεσαι υπενθύμιση του πόσο σέξι είναι η ομαδική εργασία…. τότε έρχεται σύντομα!

υδροχόος

Η δυαμική ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θα ενταθεί. Δεν υπάρχει λόγος που αυτό δεν πρέπει να είναι ευχάριστο. Όμως μπορεί να σημαίνει πως εμφανίζονται κρυμμένα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Αυτό θα είναι και γλυκό….και δραματικό! Όλα όμως σηματοδοτούν μια παθιασμένη πρόοδο. Πήγαινε με το ρεύμα τώρα και μην φοβηθείς να πεις την αλήθεια σου…όποια κι αν είναι! Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 ιχθύες

Μια επιθυμία σου να γίνει πιο δραματικός ο δεσμός σου, θα ενταθεί. Αναρωτήσου όμως αν πρόκειται για μια «γρήγορη επιδιόρθωση» για να αντικαταστήσεις αυτό που έγινε κουραστικό ή μηχανικό στην ερωτική σου ζωή. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, ο αυθορμητισμός θα κάνει έντονα την εμφάνισή του στη σχέση σου, από εδώ και στο εξής.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments