Lifestyle

Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο νιώθει να απειλείται από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο νιώθει να απειλείται από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι
Survivor spoiler: Τα προβλήματα με την υγεία της Κάτια Ταραμπάνκο δεν είναι σίγουρο ότι θα την αφήσουν να γυρίσει στην παραλία, που έτσι κι αλλιώς το κλίμα προς το πρόσωπό της δεν είναι ιδιαίτερα καλό.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες των Διασήμων. Ωστόσο όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα τόσο με τις περιπέτειες της υγείας της όσο και με το κακό κλίμα που διαμορφώνεται εναντίον της άρχισαν να επηρεάζουν τις αποδόσεις της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η είσοδος της πολύ δυνατής Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα και πια η θέση της πιο δυνατής παίκτριας είναι προς διεκδίκηση.

Κόντρα για τη θέση της «βασίλισσας»

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει και η Ελίζαμπεθ που όπως βλέπουμε στο σημερινό τρέιλερ μιλάει ανοιχτά για το θέμα λέγοντας παράλληλα πως η Κάτια φοράει μάσκα, εννοώντας πως δεν είναι 100% ειλικρινής. Το γεγονός επίσης πως η Άννα Μαρία – που έχει εκφράσει την άποψή της για την Κάτια κατηγορώντας την πως δεν είναι αρκετά ομαδική παίκτρια κυρίως στα ζητήματα της συμβίωσης – επέστρεψε στα αγωνίσματα μετά τον τραυματισμό της καταφέρνοντας να πάρει και κάποιους πόντους για την ομάδα, ίσως να φέρνει την Κάτια σε θέση απομόνωσης από την ομάδα.

Η ίδια ωστόσο μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αποκαλύπτοντας πως έχει αυτοάνοσο που λόγω των συνθηκών αλλά και του έντονου στρες της δημιουργεί προβλήματα. Άλλωστε στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως η Κάτια είναι στο νοσοκομείο και το αν θα συνεχίσει ή όχι είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι γιατροί που την παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάτια βγαίνει από το νοσοκομείο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως γυρνάει στην παραλία. Ίσως τόσο η κακή κατάσταση της υγείας της όσο και η κακή της ψυχολογία να σημάνουν την αποχώρηση μίας από τις δημοφιλέστερες παίκτριες των Διασήμων από το παιχνίδι επιβίωσης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, υπάρχει μία πιθανότητα να δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο ως παρουσιάστρια σε ριάλιτι μόδας. Συγκεκριμένα, περίπου πριν από δύο βδομάδες ο Ατζούν Ιτζιλαλί έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, είδε την Κάτια Ταραμπάνκο και του άρεσε πολύ. Έτσι, υπάρχουν σκέψεις το νεαρό μοντέλο να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν του “My Style Rocks” στη θέση της Κατερίνας Στικούδη. Άλλωστε, η γνωστή τραγουδίστρια θα ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο “All Star Your Face Sounds Familiar”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments