Video

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Γκρέμισε το πλατό του Στην υγειά μας ρε παιδιά με το καθηλωτικό ζεϊμπέκικό του

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Γκρέμισε το πλατό του Στην υγειά μας ρε παιδιά με το καθηλωτικό ζεϊμπέκικό του
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Άφωνοι και οι παρευρισκόμενοι και, λογικά, οι τηλεθεατές.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος «γκρέμισε» το πλατό της βραδινής εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με το καθηλωτικό ζεϊμπέκικό του, με τους λοιπούς παρευρισκόμενους να τον καταχειροκροτούν και να σφυρίζουν.

Με το που τραγούδησε το «Άσπρο Πουκάμισο Φορώ» κάλεσε κάποιον να γεμίσει τη σκηνή με ένα ζεϊμπέκικο κι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του. Ο ίδιος φάνηκε ότι έζησε κάθε στιγμή και ήταν ένα δυναμικό, βαρύ ζεϊμπέκικο, καθηλώνοντας όσους έδωσαν το παρών στη βραδιά. Μάλιστα, Ηλίας Βρεττός και Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκαν εκεί για να συνοδέψουν τον γνωστό ηθοποιό, χτυπώντας παλαμάκια.

Να σημειωθεί πως δυναμικό παρών έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες στο χθεσινό (Σάββατο 16 Ιανουαρίου) επεισόδιο με τη λαϊκή μουσική να πρωταγωνιστεί. Ανάμεσά τους κι ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος που φάνηκε να διασκεδάζει πολύ το γλέντι που είχε στηθεί, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τον συγκλονιστικό χορό του. Στο μικρόφωνο ήταν ο Λευτέρης Κιντάτος, όπου χάρισε μοναδικές ερμηνείες γνωστών επιτυχιών.

Κάθε Σάββατο το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά»

«Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα είναι στον ΣΚΑΙ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας. Στην Υγειά μας ρε Παιδιά, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο κάθε Σάββατο στις 21.00».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments