Αθλητισμός

Γιαννούλης Νόριτς: Τα «καναρίνια» υποδέχθηκαν τον αριστερό μπακ με «τιτιβίσματα» στα ελληνικά

Γιαννούλης Νόριτς: Τα «καναρίνια» υποδέχθηκαν τον αριστερό μπακ με «τιτιβίσματα» στα ελληνικά
Γιαννούλης Νόριτς: Ενθουσιασμένοι είναι οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας μετά την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ από τον ΠΑΟΚ. Έγραψαν μέχρι και το όνομα της ομάδας στα ελληνικά στο Twitter.

Είναι επίσημο. Ο Δημήτρης Γιαννούλης γίνεται κάτοικος Αγγλίας και θα αγωνίζεται από σήμερα με την πρωτοπόρο της Championship, Νόριτς. Τα «καναρίνια», όπως είναι το παρατσούκλι της νέας ομάδας του Έλληνα αριστερού μπακ, είναι ενθουσιασμένα από τη μετακίνηση του Γιαννούλη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν τρεις αναρτήσεις για τον νέο τους παίκτη στο Twitter, αλλά και να αλλάξουν το όνομα της ομάδας στον επίσημο λογαριασμό τους στην πλατφόρμα. Νόριτς Σίτι, λοιπόν.

Δείτε τις αναρτήσεις της αγγλικής ομάδας για τον Έλληνα αριστερό μπακ που μετακόμισε από τον ΠΑΟΚ

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον «Mr No Brakes»

Η αγγλική ομάδα αποκτά ως δανεικό τον Γιαννούλη για 6 μήνες, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς αν κερδίσει την άνοδό της στην Premier League. Αν αυτό συμβεί, ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε μελλοντική μεταγραφή του Έλληνα αριστερόυ μπακ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς. Η αγγλική ομάδα αποκτά τον παίκτη με μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση προβιβασμού στην Premier League, ενώ ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ σε ηλικία 18 ετών από τον Βατανιακό ως εξτρέμ. Ακολούθησε μια σειρά από δανεισμούς που αποδείχτηκαν θετικοί για την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστή και τον μετέτρεψαν σε ένα σύγχρονο full μπακ. Αρχικά δόθηκε στον Πιερικό κι έπειτα σε Ανόρθωση, Βέροια, Ατρόμητο.

Κι αν οι πρώτες σεζόν μακριά από την Τούμπα ήταν δύσκολες, στη Βέροια άρχισε να εξοικειώνεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου. Στον Ατρόμητο καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους ακραίους μπακ στην κατηγορία και κέρδισε την επιστροφή του στην Τούμπα. Με τον ΠΑΟΚ απέδειξε τη μεγάλη ποιότητά του, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ενώ μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναχωρεί για την Αγγλία, έχοντας προλάβει να φορέσει 77 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράσει 10 ασίστ. Δημήτρη, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου! Thank you Mr. NoBrakes!».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο «Δικέφαλος»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments