Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Δήλωση έκπληξη για τον Γιώργο Λιάγκα

Ιωάννα Μαλέσκου: Δήλωση έκπληξη για τον Γιώργο Λιάγκα
Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε, μέσα από το αυτοκίνητό της, σε μια σειρά ερωτήσεις για το πώς έχει προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στην Αθήνα και για το πώς πάει η εκπομπή της.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Κώστα Αρκά και για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, αλλά και τον ανταγωνισμό στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη της τηλεόρασης. Μάλιστα, έστειλε τους χαιρετισμούς της στη Δανάη Μπάρκα αφού οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Έχω βρει τα πατήματά μου, έχω προσαρμοστεί. Αισθάνομαι ότι είμαι στα νερά μου πλέον και νιώθω καλά, ήρεμα. Αν τα νούμερα θεωρούνται ο δείκτης που τελικά κρίνουμε το πώς πάει μια εκπομπή είναι κάτι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το ότι είναι σταθερά καλά».

Τι απάντησε σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο δημοσιογράφος της έκανε και ερώτηση για την έλευση του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή/μεσημεριανή ζώνη και μάλιστα σε απέναντι εκπομπή. Η Ιωάννα με τη δήλωση που έκανε μοιάζει να μην φοβάται τον ανταγωνισμό παρά το γεγονός πως ο Λιάγκας είναι μεγάλο όνομα στη συγκεκριμένη ζώνη, με χρόνια εμπειρίας.

«Δεν θεωρώ ότι ανακατεύεται η τράπουλα. Οι εκπομπές είναι μεταβλητά στοιχεία, ζωντανοί οργανισμοί που προσαρμόζονται», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Δεν μπορώ να κρίνω και δεν είμαι και ο κατάλληλος άνθρωπος για να μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Θα ευχηθώ καλή αρχή σε κάθε περίπτωση για όλους τους ανθρώπους που κάνουν κάτι που αγαπούν. Από εκεί και πέρα θα έχει ενδιαφέρον», σχολίασε, κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν πιστεύει πως θα αυξηθούν τα νούμερα του «Πρωινού» με την ένταξη του Γιώργου Λιάγκα σε αυτό.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε και αν παρακολουθεί το Survivor και εκείνη απάντησε ότι φυσικά το βλέπει, ενώ σημείωσε ότι δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος σε τέτοιο παιχνίδι, αν και της είχε γίνει πρόταση στο παρελθόν. Αυτό που θα της έλειπε ήταν το φαγητό. «Μη με βλέπετε έτσι, θα γκρίνιαζα για να φάω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments