Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: 40 νέες συμβάσεις στο δήμο Αιγάλεω

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: 40 νέες συμβάσεις στο δήμο Αιγάλεω
ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Θα προσληφθούν 40 υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΔΕ,ΥΕ )

Με νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί άμεσα ο Δήμος Αιγάλεω, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.  Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 40 υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΔΕ,ΥΕ ). Συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • Εργάτες Καθαριότητας
  • Ηλεκτρολόγοι
  • Οδηγοί (με άδεια Γ’ (C) κατηγορίας και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • Οδηγοί  (με άδεια Γ’ (C) & Δ’ (D) κατηγορίας και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους μέχρι και την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που ζητά η προκήρυξη. Για τις θέσεις στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) οι ενδιαφερόμενοι δεν απαιτούνται να έχουν ειδικά τυπικά προσόντα.

Υποβολή αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην εξής διεύθυνση: Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Αιγάλεω, Τ.Κ. 12243 απευθύνοντας την στο Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, υπ’ όψιν κυρίας Βασιλικής Ζυμβραγάκη.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Υπενθυμίζεται, ότι κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία και μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας (ΔΕ ή ΥΕ).

Επιπλέον, οι υποψήφιοι προκειμένου να αποδείξουν τα απαιτούμενα προσόντα, των ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν ταχυδρομικά μαζί με την συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ), δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Προσκόμιση Τίτλων Πιστοποιητικών και Βεβαιώσεων» του Κεφαλαίου ΙΙ.

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων.Σε τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει αυτεπάγγελτου ή κατ’ ένσταση ελέγχου του ΑΣΕΠ που συνεπάγεται ανακατάταξη υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments