Ειδήσεις

Ολυμπιακός ρόστερ: Τι θα γίνει με Λοβέρα, Κάιπερς, Ανδρούτσο και Μπρούνο

Ολυμπιακός ρόστερ: Τι θα γίνει με Λοβέρα, Κάιπερς, Ανδρούτσο και Μπρούνο
Ολυμπιακός ρόστερ: Οι μέρες που απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου δεν είναι πολλές και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν λύση σχετικά με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Οι μέρες που απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου δεν είναι πολλες με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να εξετάζει τι θα κάνει με τους παίκτες που σχεδιάζεται να φύγουν δανεικοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzeta.gr, ο Μπρούνο είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δοθεί αλλού για να παίξει. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμενόταν μέσα στον Ιανουάριο να γίνει εντελώς καλά μετά το πρόβλημα που είχε και για αυτόν υπάρχει ζήτηση από Κύπρο και Super League 1 για να πάει δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Τον Μάξι Λοβέρα θέλουν ομάδες από το Βέλγιο (όπως η Άντερλεχτ), Τουρκία (Γκέζτεπε) και Πορτογαλία (Ρίο Άβε) και τον Ούγκο Κάιπερς σύλλογοι από Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία και ακόμα και Ισπανία. Επίσης, και ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι πιθανό να πάει αλλού για να πάρει παιχνίδια.

Θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε ενίσχυση;

Επικαλούμενος πληροφορίες από την Αγγλία ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του στον Πρωταθλητή τα δύο πρώτα ονόματα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός. Το ένα του Γκροζίτσκι από την Μπρόμιτς και το άλλο του Κροβίνοβιτς ο οποίος παίζει δανεικός στην ίδια ομάδα αλλά ανήκει στην Μπενφίκα και βρίσκεται σε διαδικασία διακοπής του δανεισμού του από τους Άγγλους.

Ο Γκροζίτσκι είναι κλασικός εξτρέμ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ ο Κροβίνοβιτς είναι μεσοεπιθετικός και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες λήφθηκε η απόφαση στον Ολυμπιακό να γίνει η προσπάθεια απόκτησης ενός εξτρέμ αλλά και ενός δεξιού μπακ.  svg%3E

Τι θα γίνει με τον Σουντανί

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχαν δημοσιεύματα του Αλγερινού τύπου που ισχυρίζονταν ότι πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να βάλει τέλος στην συνεργασία με τον Χιλάλ Σουντανί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Buteur» της Αλγερίας, η πλευρά των Πειραιωτών έχει ενημερώσει την αντίστοιχη του ποδοσφαιριστή ότι δεν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία, εξηγώντας του πώς στο πλάνο είναι να αποκτηθούν πιο νεαροί ποδοσφαιριστές στη θέση του. Ωστόσο αυτά παραμένουν φήμες και μέχρι να γίνει κάποια κίνηση ο Σουντανί παραμένει κανονικά στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments