Ελλάδα

Μαχαίρωμα Καλλιθέα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τη γιαγιά του

Μαχαίρωμα Καλλιθέα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τη γιαγιά του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μαχαίρωμα Καλλιθέα: Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλά τραύματα.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε σήμερα το πρωί ότι άνδρας μαχαίρωσε τη γιαγιά του στην Καλλιθέα. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί όταν 48χρονος άνδρας μαχαίρωσε τη γιαγιά του σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα του που έβαλε τις φωνές και βγήκε έξω τρέχοντας για να γλιτώσει από τον γιο της. Οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία και τις φωνές κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε στέλεχος της ομάδας Ζ. Ο 49χρονος δράστης εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία κρατώντας το μαχαίρι και μάλιστα, απείλησε τον αστυνομικό, ο οποίος, ωστόσο, κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον συλλάβει.

Μετά από λίγα λεπτά κατέφθασαν κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη (90 ετών) η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει ψυχιατρικό ιστορικό.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.