Video

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το «καυτό» φιλί του στην Βάνια

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το «καυτό» φιλί του  στην Βάνια
Νάσος Παπαργυρόπουλος: O Νάσος από την πλευρά του δε στάθηκε μόνο στο να χαιρετήσει τη “Βάνια” αλλά της έδωσε και ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά σήμερα Παρασκευή στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”. Συγκεκριμένα, ενώ ο παρουσιαστής και ηθοποιός μαζί με την “Βάνια” σχολίαζαν τη δήλωση της Ιωάννας Μαλέσκου ότι θέλει να έχει καλεσμένο τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, εκείνη τη στιγμή ο Νάσος “εισέβαλε” στο πλατό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νίκος Μουτσινάς μόλις αντίκρισε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο έμεινε άφωνος. Μάλιστα, ο Νάσος από την πλευρά του δε στάθηκε μόνο στο να χαιρετήσει τη “Βάνια” αλλά της έδωσε και ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. «Έχεις αποδείξει πλέον την αγάπη σου», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην “Βάνια” ή κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου.

Tι είπε για το J2US

Όσον αφορά στο J2US δήλωσε ότι ντρεπόταν και ότι είχε πολύ καιρό να τραγουδήσει. «Χωρίς της Ζόζεφιν δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα μίλησε και για το ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε. «Και το δικό μας ήταν δύσκολο το Survivor και το περσινό. Δεν είμαι με κάποια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά θέλω να δω λίγο fair play. Θέλω να δω τους κόκκινους να κερδίζουν. Όταν κερδίζεις δεν υπάρχουν προβλήματα, μετά ξεκινάνε».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments