Lifestyle

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Eίναι ζευγάρι με διάσημο Έλληνα τραγουδιστή

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Eίναι ζευγάρι με διάσημο Έλληνα τραγουδιστή
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Δείτε ποιος τραγουδιστής της Αθηναϊκής νύχτας είναι ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor.

Ζευγάρι με πολύ γνωστό τραγουδιστή είναι η παίκτρια της μπλε ομάδας, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό», η σχέση τους ξεκίνησε έναν μήνα πριν φύγει η Μαριαλένα για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη που μάλιστα θα… εμφανιστεί όταν η μπλε ομάδα κερδίσει το επόμενο έπαθλο επικοινωνίας. Σε αυτό, ο τραγουδιστής θα στείλει πολύ εμψυχωτικό μήνυμα στην παίκτρια αλλά δεν θα αποκαλύψει τη σχέση τους. Η καλλίγραμμη 25χρονη, η οποία είναι personal trainer, διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, με τον οποίο μάλιστα έγινε ζευγάρι έναν μόλις μήνα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο!

«Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει σχέση με πολύ γνωστό τραγουδιστή που είναι εκτός του Survivor. Είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης. Είναι ζευγάρι παιδιά και έγιναν ζευγάρι ένα μήνα πριν φύγει η κοπέλα για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι και οι δύο πολύ καλά παιδιά, είναι πολύ καλά μαζί. Έβγαιναν αρκετά νωρίτερα, ήταν και οι δύο σε διαφορετικές σχέσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά κατάφεραν να υπάρξει μια επικοινωνία και να τα βρούνε. Έχω να σας πω ότι θα δούμε πολύ σύντομα έπαθλο επικοινωνίας και ο Γιώργος Λιβάνης στέλνει μήνυμα στην Μαριαλένα πολύ ενθαρρυντικό και υποστηρικτικό χωρίς βέβαια να αποκαλύπτεται ότι είναι ζευγάρι», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Περισσότερα στο παρακάτω video  που ακολουθεί:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments